Online reading:

web stats

8 Νοε 2012

Ισια και σταρατα

Ο κοσμος αγανακτεί καθημερινα με τις μειώσεις στους μισθούς και στον οικογενειακο τους προϋπολογισμό,λόγω εφορίας,ΔΕΗ,καταργησης φοροαπαλλαγων ,ακρίβεια στα μαγαζιά,αυξηση στη τιμη πετρελαιου,ανεργία,με τους βουλευτες να παίρνουν 7 και 8 χιλιαδες ευρω χωρια καποια επιδόματα.
Βλέποντας τα χθεσινα εκτροπα μέσα στη Βουλή,δειτε βίντεο


Που ενω ήταν αρκετοι σηκωμένοι Βουλευτες σε μια Βουλή αδεια σχεδόν ο Πρόεδρος απεφάνθη ότι  ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν πληρούσαν τον απαιτούμενο αριθμό Βουλευτών βάσει Συντάγματος οποτε και απορρίφθηκε η ένσταση  περι αντισυνταγματικότητας του νέου νομοσχεδίου.Παγωστε το βιντεο και μετρηστε οσους Βουλευτες ειναι σηκωμενοι.Ειναι παραπανω απο τους καθιστούς.Σε μια Βουλή ξαναλέω ΑΔΕΙΑ εν οψη κρίσιμης ψηφοφορίας.Και αντι να γινει σε εκεινα τα  άμεσα 20 λεπτα ονομαστική ψηφοφορια,επι δυομιση ωρες καθηστέρησε να γινει.Ετσι ωστε,οπως ολοι λένε που ειδαν αυτα τα χαλια απο τις τηλεορασεις τους αλλα και οσοι ηταν εκει , να γινουν να απαραίτητα τηλεφωνα και να ερθουν οι απόντες Βουλευτές.

Χθες λοιπόν τοποθέτηθηκε ο Βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στην Ολομέλεια σχετικά με το σχεδίο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016.

Εκνευριζομαι με οσα κατα καιρους κάνουν!
Δεν ειμαι υπερ των αποψεων και των ενεργειών τους,μα μετα την ομιλία αυτη,καταλαβα γιατι ψηφίστηκαν και  ειναι μέσα στη Βουλή και για ποιο λόγο βρισκονται εκει. 



Οπως ακουσατε και ειδατε τα χωνει κανονικα σε ολους για τα 7-8 χιλιαρικα που παίρνουν, χρηματα περισσότερα απο τους στρατιωτικους,χρηματα δικα μας,χρηματα για να λειπουν απο ψηφοφορίες,χρήματα που δεν υπαρχουν στα ταμεια και που καθημερινα ξεζουμιζουν εμας για να τα γεμίσουμε.

Δεν αντεχω να ακουω για τις δρασεις και του ξυλοδαρμους κατα των αλλοδαπών και για κάποιες απαραδεχτες κατα καιρους δηλώσεις τους.

Αυτη τη φορα ομως,γουσταρα που τα εχωνε ο κ.Κασιδιαρης, ελεγε αληθειες.
Αν ειχαν  τσιπα θα μειωναν στα μισα τις αποδοχες τους.Για αυτο δεν γεμιζουν ποτέ τα ταμεια.
300 επι 8 χιλιαρικα χωρια τους υπαλληλους της Βουλής .
Και αν βαλεις και τα επιδοματα κλπ ουτε ψήλος στο κόρφο μας.

Και να εχεις εμας τους μαλακες,τον Ελληνικο λαό,να του κοβουν το ρευμα γιατι δεν εχει να  πληρωσει,να το κοβουν το νερο,να του παίρνουν το σπιτι,να ζει στο δρόμο,να τρωει απο τα σκουπιδια και απο την εκκλησια.

Εμεις τι κάνουμε;
Καμιά απεργια μιας αντεδυο ημερων αλλα δεν παραλυει η χωρα.
Οι καφετεριες λειτουργουν και γεμιζουν απο τους απεργους.

Ωραια πραγματα!!
Ξερετε τι θα ήθελα;

Να παμε ΟΛΟΙ εξω απο τη Βουλή και οταν λεω ΟΛΟΙ εννοω ΟΛΟΙ .

Να λειτουργησουν τα καραβια για να μας μεταφερουν μονο.

Να κλεισουν ΟΛΑ.

Και αν σκεφτεσαι το μεροκάματο σκεψου οτι θα φτασει η στιγμη που θα κλεισεις διαπαντός, μια δυο μερες δεν ειναι τιποτα!

Γινετε;

Οταν θα γινει,οτε πραγματικα ισως καταλαβουν οτι εμεις ειμαστε ΔΥΝΑΜΗ!

Χωρις εμας δεν ειναι τιποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: