Online reading:

web stats

13 Οκτ 2010

Ξεκούραση για σήμερα (έτσι λέω)

Μετά από ενα δύσκολο και κουραστικό διήμερο στο γραφείο αλλα και στην δουλειά,σήμερα ειμαι τελείως χαλαρή.Την Τεταρτη δεν έχω μάθημα.Ωχ τωρα που ειπα μάθημα ...αυριο να θυμηθω να ανεβω στην σχολή να γραφτω για το εξάμηνο.

Το να δουλευεις πρωι απογευμα ειναι ..... απερίγραπτο.Ειδικα μετα απο την πίεση της πρωινής δουλειάς μετα εισαι κιμάς.Μα,τα κατάφερα ναναι καλα το μωρουλινι μου και η συμπαράσταση που μου δίνει καθημερινα.

Δεν εχω ξεκινησει ακόμα το αναμάζεμα,υπάρχουν στο πλυντήριο ρούχα για να απλωθούν,ρουχα περιμενουν να μπουν για πλύσιμο και εγω...χαλαρά.
Το έχω ανάγκη.
Αυτή η ανεμελιά,απλά να κάθομαι να σερφάρω,να μαθαίνω πραγματα,να πίνω ταυτόχρονα το καφεδάκι μου και να ...ονειρευομαι στον ξύπνιο μου.
Χθες είχαμε αλλη μια εγγραφή στο φροντιστήριο που με χαροποίησε.
Ακόμα και τωρα κάποιοι έρχονται για να γραφτουν ή να γράψουν τα παιδια τους.
Τέλειο!
Ο αντρα μου,ο λατρεμένος αυτος ανθρωπος,τρέχει απο το πρωϊ για τις τελευταιες λεπτομέριες της άφιξης του Μηχανισμού.Ειμαστε και οι δυό παρα πολυ ενθουσιασμένοι για το εκπληκτικο γεγονος που θα λάβει μέρος στα Χανια.

Ασχετο,μόλις ακουσα τον ήχο αστραπής.Λες να βρέξει;Πάντως έξω εχει Νοτιά.Εκει που εβλεπες τον κόσμο να φοράει μπουφαν,ξαναγυρισε στα κοντομάνικα.Περιεργος και τρελλιαρικος καιρός.

Που είχα μείνει;Α ναι!
Στον Μηχανισμο των Αντικυθήρων.
Ολα ειναι ετοιμα.
Αυριο θα δώσουν συνεντευξη στα ΜΜΕ στην Νομαρχια στις 11 το πρωι ενω το Σάββατο θα υπάρξει εκδήλωση παρουσιασης με ομιλητές διακεκριμένους επιστήμονες,όπως ο κ.Μουσάς,ο κ.Κριαράς και ο κ.Μπαλτέας.
Ειμαστε χαρουμενη που η Πόλη μας και οι φορεις της βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του ονειρου μας.Ο Μηχανισμός στα Χανιά.Im very happy!!

Τωρα πάω να αναμαζεψω και να μαγειρέψω ;ρ θα τα ξαναπουμε ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: