Online reading:

web stats

4 Οκτ 2010

Μεγαλος Αδελφος και Αγιος ο Θεός


Μην βιαστείτε να με κρίνετε...είδα με μανία Big Brother χθες.

Αγαπώ Ρουλα Κορομηλά και ενα παραπάνω επειδη εχει περασει οσα εγω με την υγεια της,ειχαμε και οι δυο την ίδια νόσο.Δεν μπορω τους κακομοίρηδες που την κρίνουν και σχολιάζουν την ηλικίας της λες και με το που σταμάτησε να εμφανίζεται στην τιβι σταμάτησε να υπάρχει.Ελεος,ουτε να αρρωστήσει κανεις δεν μπορεί χωρις κατινιές.

Τεσπα,δεν ειναι ο λογος η Ρουλα που γράφω αυτές τις γραμμές.
Θα γράψω για μερικούς από τους παίχτες και τον Μεγάλο Αδελφο.

Ας πάρουμε την πρώτη παίχτρια,την Ελίνα.
Μόλις την ξάνοιξα κάτι μου θυμιζε.Φωναξα τον αντρα μου να την δει,αυτα τα πραγματα τα μοιράζεσαι χαχαχ ,ειχε εντυπωσιακό βυζί.Πλαστικό βεβαια.
-Θυμάσαι μια φωτογραφία με μια κοπελα και ενα σωσίβιο;με ρώτησε εκεινος.
-Ναι μια που ειχε πολυ μεγαλο στηθος εξω απο το σωσίβιο και που ουσιαστικα δεν το χρειαζόταν αφου ειχε τόση σιλικόνη πάνω της.
-Ε αυτη ειναι.Η Ελίνα!!
-Πλάκα κανεις,του ειπα.
-Οχι μου λέει αυτη ειναι.
Εν τω μεταξύ την θυμώμουν και απο ενα κουστομπιλιστικο-για να περνάει η ώρα-περιοδικο στην τηλεοραση.Απο εκεινες δλδ τις εκπομπές που δείχνουν τα "νουμερα" για να ξεχαστεί ο καημένο ο Ελληνας απο τα προβλήματα του.Εψαξα και ιδού το βιντεάκι οπου όπως θα παρατηρήσετε το στήθος δεν εχει ακόμα σιλικόνη χεχεχ.


Τυχαίο;Μπααααα!!!

Η Νικολέτα τώρα ειχε πάρει μέρος στο love bites μιας τηλεοπτικης εκπομπής με θέμα την μαγειρική αλλα και το φλερτ ..κυρίως το τελευταίο.

Βασικά,ειναι ενα τηλεοπτικο show και το ΒΒ.Ενα θέμα για αρκετους φοιτητές ψυχολογίας και κοινωνιολογίας.Μπορούν να βγουν αρκετα συμπεράσματα απο τις συμπεριφορές των συγκατοίκων αυτών και οι λόγοι για τους οποίους υπαρχουν αυτές οι συμπεριφορές άσχετες με το χώρο οπου μένουν και ας μην μπορούν να βγουν.


Ενα παιχνίδι ειναι.

Ο καλυτερος θα κερδίσει.

Καλύτερος ειναι εκεινος που θα τα έχει καλα με ολους,που θα ψυχολογεί καλυτερα τους υπολοιπους,εκεινος που θα δημιουργησει καταστάσεις ιντριγκας και φασαρίας.
Θυμάστε τον Τσάκα;Οσοι βλεπετε Τατιανα τον ξαναθυμηθήκατε.

Ολα ειναι μελετημένα στον φετινο μετα απο χρονια ΒΒ.
Οι κατινες αντρες-γυναικες εχουν ξεκινησει να βγάζουν χολή,γιατι το θέμα Μεγάλος Αδελφός πουλάει.Πολύ..
Μιλάμε για 14 ανθρώπους που μπήκαν γιατι γουσταραν σε αυτη τη φάση.Αλλος μπήκε για τα λεφτα,αλλος για τον χαβαλε,αλλος για να γινει γνωστος και να βγάλει λεφτα απο το showbiz.Trash τηλεοραση που πουλάει,μια εκπομπή που όσο και αν κάποιοι μιλάνε για "καταντια" δεν ειναι τιποτα αλλο απο αυτο που ειναι.
Μια εκπομπη για σχολιασμό.
Οσοι δεν γουστάρουν δεν βλέπουν τετοιου είδους εκπομπές έτσι κι αλλιώς,όσοι "δεν γουσταρουν" και πληρώνονται για να "μην γουστάρουν" καλά κάνουν και αυτό δουλεια ειναι.Πανελίστες δεν τους λένε;Γιαυτο δεν τους πληρώνουν;

Η τηλεοραση ειναι μαγικό πράγμα.


Το μηδενικο το μετατρέπει σε νούμερο.

;)

Νούμερο τηλεθέασης;

"Νούμερο" δλδ ψώνιο;

Συμπλήρωσε το εσυ.

Πάρτο όπως θες...όπως σε βολεύει...

Αλλωστε η τηλεοπτικη σεζόν μόλις άρχισε.Τα μεσημεριανάδικα δεν μπορούν να ασχολούνται μόνο με την Μενεγάκη.

Εχει "πολύ φαϊ" το ΒΒ.

Προσεχετε όμως μην "φάτε πολύ" και "σκάσετε".

Πωπω και εγω σαν κατίνα ακούγομαι χαχαχχαχαχαχαχα..

Saludos!

Δεν υπάρχουν σχόλια: