Online reading:

web stats

19 Φεβ 2008

Απροσμενη αλληλογραφια

Πριν καποιες μερες,ελαβα ενα ηλεκτρονικο γραμμα.

Στην αρχη νομιζα πως ηταν καποιο διαφημιστικο παρουσιασης βιβλίου.Λαμβανω αρκετα απο δαυτα τον τελευταιο καιρο.Ισως λογω bookcrossing πιστευω.

Ανταποκριθηκα σε αυτο, κανοντας μια προσκληση για το συνεδριο που ειναι σε λιγους μηνες.

Θα γινω πιο σαφής.

Ανοιξα τα mails μου και μεσα σε ολα που ειχα ειδα και ενα το οποιο το ειχε γραψει η κα.Λιτσα Καραμπίνη.Το επιθετο δεν μου θυμιζε τιποτα μεχρι που εκανα την ερευνα μου.

Ενιγουεϊ,αυτο το γραμμα ηταν μια προσκληση παρουσιασης του τελευταιου βιβλιου της με τιτλο «Τρεις μοναξιές και μια ληστεία» που θα γίνει την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008 και ώρα 19,30 στην αίθουσα Μουσών του Πνευματικού Κέντρου( οδός Κισσάβου 11).Οπως ηταν φυσικο απαντησα πως μου ηταν δυσκολο να παρεβρεθω λογω αποστασεων,μιας και μενω Χανια κλπ και εκει ηταν που την προσκαλεσα στο συνεδριο.

Εψαξα λιγο για την κα.Καραμπίνη.
Ενιωσα ηλιθια που δεν την θυμώμουν.
Εχω διαβασει δυο βιβλια της συγκεκριμενα τα ειχα δανειστει, απο φιλη.Το "Παραμύθι από χώμα και νερό " καθώς και το <"Γεννημένη ξανά"
Εξαιρετικη η γραφη της.

Την επομενη μερα λοιπον,λαμβάνω απάντηση της.
Ημουν ηδη ενθουσιασμενη για το οτι μια συγγραφεας οπως η κα.Λιτσα επικοινωνούσε μαζί μου και οτι την ειχε συναρπασει " η σιωπη" μου,ετσι είπε.Με τι περιγραφικο τροπο περιεγραφε συναισθηματα καταστασεις,δεν ειμαι ικανη να σας το μεταφερω.

Δεν θα μπορεσει να μας τιμησει με την παρουσια της στο συνεδριο αλλα εξέφρασε την επιθυμια της καποια στιγμη να συναντηθουμε και απο κοντα,πιθανον να ερθει στα Χανια για καποια παρουσιαση,αλλα αυτο εξαρταται και απο τον εκδοτη της.
Μακαρι να γινει αυτό.
Θα το ηθελα πολυ.

Τα βιβλία της κα.Καραμπίνης ειναι τα εξής:

«Κορίτσια με καλή ανατροφή»

«Από πού πάνε για τον παράδεισο;»

«Γεννημένη ξανά»

«Παραμύθι από χώμα και νερό»

και το τελευταιο της ειναι το «Τρεις μοναξιές και μια ληστεία»
ολα απο τις εκδόσεις ΑΡΜΟΣ

Ειναι καποιες φορες που αναρωτιεμαι για αυτα που συμβαινουν στην ζωη μου.Θετικη αναζητηση παντα.Γνωριζω σπουδαιους ανθρωπους,οπως ο Μανος,ο Μιλτος,η Λιτσα,ο Γιωργος,ο Ηλίας και γεμίζω γνωσεις.

Ηθελα να το μοιραστώ μαζι σας.Maybe για καποιους να μην ειναι τιποτα σπουδαιο,αλλα μαλλον ξεχνατε να εκτιμαται πραγματα και καταστασεις.

Δεν ειναι ευκολη υποθεση να πλησιαζεις καποιον καταξιωμενο στην δουλεια του,να αφιερωσει λιγο απο τον πολυτιμο χρονο του για να συνομιλησει μαζι σου.

Τεσπα,εδω στις Βρυσες βραδιασε για τα καλα και το κρυο αρχιζει να κανει γερα την εμφανιση του,οχι πως πριν δεν εδωσε το παρον,απλα τωρα σε πιρουνιζει μεχρι το κοκκαλο.Οσο σκεφτομαι οτι σε λιγο θα βγουμε εξω στο αμαξι με προορισμο τα Χανια για το μαθημα χορου γινομαι μπλε,σαν στρουμφακι.

Οταν ηρθαμε το μεσημερι, ολα τα γυρω χωρια ηταν μεσα στο χιονι και ο ηλιος γυαλιζε τις σκεπες των σπιτιων οι οποιες ηταν γεματες με χιονι.
Πριν τον διήμερο χιονιά,οταν τελειωναμε το μαθημα το θερμομετρο στο αμαξι εγραφε 1 βαθμο Κελσιου.
Φανταστειτε τι θα γραφει αποψε το βραδυ.
Μπρρρρρρ!!!!
Κρύυυοοοοοο!!!!!
Καιρος για δύο ;)

Ξεφυγα λιγο απο το θεμα της αναρτησης αλλα δεν πειραζει ε;

Φιλια πολλα ,να προσεχετε και να ντυνεστε ζεστα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πιο σπουδαίο θεωρώ είναι να ανακαλύπτεις τους σπουδαίους ανθρώπους που υπάρχουν δίπλα σου και λόγο της καθημερινότητάς σου δεν τους βλέπεις.
Όχι ότι δεν είναι όμορφο να γνωρίζεις καταξιωμένους (κατά την κοινή γνώμη)... απλά δεν πρέπει να τους υπερεκτιμούμε, είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες.

karry