Online reading:

web stats

7 Δεκ 2009

Η σημερινή πορεία και διάφορα γεγονοτα

Ανάμεσα στα παιδιά τα οποία κάνουν πορεία σήμερα,βρίσκονται αστυνομικοί με πολιτικά και με παλαιστινιακά φουλάρια.
Το περιστατικό έγινε στα ματια μου μπροστα,ασπρο βανάκι σταμάτησε και κατεβηκαν από αυτο αντρες με πολιτικα.
Τιποτα εργάτες θα είναι, σκέφτηκα.
Όταν επεστρεψα από το ίδιο δρομάκι μετα απο μιση ωρα,αφου ψωνισα τα χριστουγεννιάτικα στολιδια που ήθελα,ειδα τους ιδιους αντρες με αστυνομικους κανονικα με στολές να κουβεντιάζουν και αυτή την φορα, να φοράνε σκουφακια και παλαιστινιακά φουλαρια σαν αυτα των παιδιων.
Προσπάθησα από κάποια απόσταση να τους τραβήξω με το κινητό για να μην κινήσω υποψίες,ενώ μια ηλικιωμένη γυναίκα περνώντας από δίπλα τους είπε με έντονο τρόπο "Αχαΐρευτοι,γαϊδούρια,λύκοι που περιμένετε να φάτε τα πρόβατα.." απλά την κοίταξαν και δεν έδωσαν σημασία.
Καθώς γυρνούσα στο γραφείο όλο ένα και περισσότερα γκρουπάκια μαθητών περπατούσαν μπροστά μου με κατεύθυνση την Αγορά.Προειδοποίησα μερικούς από αυτούς για τους τύπους με τα φουλάρια.

Αν δείτε σήμερα ειδήσεις από τοπικά κανάλια με θέμα την μάζωξη αυτή παρατηρήστε τους "παρείσακτους" με τους σκούφους και τα φουλάρια.Εκτός και αν αυτοί ειναι οι τύποι που δημιουργούν καταστάσεις για να φοβιθούν οι υ

12:40 Λίγο μετά την πορεία ΥΣ προς τα παιδιά αυτά:Όταν τραβάει κάποιος φωτογραφίες μην βιάζεστε να τον βρίσετε,δεν είναι όλοι εναντίων σας.
Ειχα βγει στο μπαλκόνι για να τραβήξω τυχόν από αυτούς τους "κρυφούς" αστυνομικούς.
Κάποια από τα παιδιά με είδαν και άρχισαν να με βρίζουν."Δεν είναι ταινία" ειπε μια κοπέλα Τους καταλαβαίνω,νόμιζαν ότι κατέγραφα τα πρόσωπα τους.
Η μητέρα μου έφαγε μια μπαταρία στο κεφάλι.Να θυμίσω ότι βρισκόμασταν στον πρωτο όροφο,οπότε εκείνος που την πέταξε έβαλε δύναμη.
Εκεί φτάσαμε,να κάνεις κατι καλό και να μπαινεις στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους .
Για να τα λέμε όλα όχι μόνο τα θετικά.
Θύμωσα λίγο για την συμπεριφορά αυτή.......αλλά σκέφτηκα τον Αλέξη.
Για εκείνον όλα αυτά.
Οι μεγάλοι ξεχνούν και συγχωρούν ,οι νέοι όμως όχι γιατί για αυτούς υπάρχει μέλλον,είναι το μέλλον.

Φωτογραφίες από την πορεία





Το βίντεο από την μεγάλη σε συμμετοχή πορεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: