Online reading:

web stats

12 Ιουλ 2011

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας



Ο Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας Κρήτης και η Αστρονομική Ομάδα Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης σας προσκαλούν στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας,
το οποίο θα πραγματοποιηθεί
στις 7 - 8 - 9 Οκτωβρίου 2011
στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ (Κ.Α.Μ.),
στα Χανιά,Κρήτης

Το Συνέδριο θα αρχίσει την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου το απόγευμα και θα συνεχιστεί έως και το μεσημέρι της Κυριακής 9 Οκτωβρίου. Θα υπάρχουν προ- συνεδριακές εκδρομές και δραστηριότητες

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει: Ομιλίες προσκεκλημένων ομιλητών, εισηγήσεις που θα έχουν προκριθεί από την Επιστημονική Επιτροπή, πρακτικά, εργαστήρια, παρουσιάσεις των δραστηριοτήτων των σωματείων ερασιτεχνικής αστρονομίας και αστρονομικές παρατηρήσεις το βράδυ του Σαββάτου (μέγιστο Δρακοντίδων διαττόντων αστέρων).

Περισσότερες πληροφορίες θα αποσταλούν στους ενδιαφερόμενους μετά την τελική του διαμόρφωση.

Το ΚΑΜ μπορεί να φιλοξενήσει 300 συνέδρους. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τις 300.

Η εγγραφή στο Συνέδριο θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικής φόρμας. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτό καλούνται να συμπληρώσουν την φόρμα που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://www.sfak.org/page/7​oPSEA/65

Ακόμα μπορείτε να τυπώσετε την έντυπη αίτηση συμμετοχής η οποία μπορεί να αποσταλεί με φαξ στο 2825083274. Οι σύνεδροι ενημερώνονται τακτικά για τις εξελίξεις του συνεδρίου μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων SMS όπως κι επίσης με παράλληλα μηνύματα μέσω twitter.


Εξ αποστάσεως συμμετοχή στο συνέδριο

Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και που έχει επηρεάσει και τον προσωπικό μας προϋπολογισμό φέτος εισάγουμε την καινοτομία της εξ' αποστάσεως παρακολούθησης του Συνεδρίου. Άνθρωποι που δεν έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν για οικονομικούς ή άλλους προσωπικούς λόγους μπορούν να συμμετέχουν ηλεκτρονικά στο Συνέδριο. Οι εργασίες του συνεδρίου θα μεταδίδονται ζωντανά σε διαδικτυακό κανάλι. Στους e-synedrous θα αποσταλεί όλο το υλικό του συνεδρίου ταχυδρομικά όπως επίσης και DVD με το εργαστήριο που θα παρακολουθούσαν αν ήταν εκεί μιας που όλα τα εργαστήρια θα βιντεοσκοπηθούν. Στους e-synedrous θα αποσταλούν οδηγίες και κωδικοί σύνδεσης με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.


Σημειώσεις:

* Εκπρόθεσμες εγγραφές μπορούν να γίνουν δεκτές εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

* Η οργανωτική επιτροπή έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές σε πολλά ξενοδοχεία της πόλης αλλά δεν δεσμεύει τους συνέδρους οι οποίοι μπορούν και μέσω διαδικτύου (π.χ. www.booking.com) να κλείσουν δωμάτιο σε ξενοδοχείο της προτίμησης τους.

* Οι κρατήσεις και πληρωμές θα γίνουν απ' ευθείας από τους συνέδρους.



* Κατά την εγγραφή τους οι φοιτητές πρέπει να επιδείξουν το πάσο τους ή της φοιτητικής τους ταυτότητας, ενώ όσοι είναι κάτω των 18 ετών, ταυτότητα ή ταυτοπροσωπία.


Πληροφορίες - Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή ερώτηση σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να απευθυνθείτε στην διεύθυνση info@sfak.org

Φιλικά,

Η οργανωτική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: