Online reading:

web stats

19 Νοε 2010

Προσπαθώ

..να βρω τρόπο εστω λίγο χρόνο για να ανανεώνω την σελίδα μου.

Λίγο πριν κατεβω στην πόλη και πάω στο γραφείο χρειαζεται να κανω πολλα και ισα που προλαβαινω 2-3 απο αυτά.Ειναι θέμα διαχείρισης χρόνου που πιστευω οτι τα καταφερνω καλα.Μου ελειψε και να γραφω.Ετσι χαλαρωνω.

Εχω πολλα να πω αλλα βιαζομαι.

Από την μία η πολύ δουλεια στο γραφείο,που θέλω να πηγαινω και να βοηθάω γιατι ο κοσμος εχει ταλαιπωρηθεί αρκετα και που οποτε πάω εκνευρίζομαι και με πιανουν τα διαόλια για την ανευθυνότητα ορισμένων τραπεζικων οργανισμών,από την άλλη η αλλαγή στη θέση των επίπλων που θα γινει αυριο και μεθαυριο στο σπιτι (μακαρι να χρειαστεί μονο το Σάββατο για να ξεκουραστούμε την Κυριακή).

Αλλάζουμε θέση στα επίπλα,ο αντρας μου και ενας φιλος δηλαδή θα το κανουν γιατι οπως γνωρίζετε εγω απαγορευεται δια ροπάλου να μετακινώ και να σηκώνω βάρη,οπότε το σπιτι θα καθαριστεί καλα καλά για να μπουν και τα χαλιά.Εχει κρύο το βραδακι.

Τελικά το να εχεις συνθετο με γυαλικα κλπ ειναι ωραιο πραγμα μα βασανο σε μετακομίσεις οπου χρειαζεται να βγάλεις τα παντα μεσα απο αυτο για να κουνηθούν τα κομμάτια του.Ισως να ξεκινησω απο αποψε την αφαιρεση των αντικειμενων,ωστε αυριο να ειναι ετοιμα τα επιπλα για την αλλαγη της διαρύθμισης και την τοποθέτηση των χαλιών.

Χμ!Ξέρω οτι σου χρωστάω την διήγηση της εκδρομης στην Τουρκία.
Οσονούπω και αυτο...

Πρεπει να φύγω.

Σε φιλώ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: