Online reading:

web stats

3 Αυγ 2010

Καθαρισμός στο Κεδρόδασος 6+7 Αυγούστου


Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας, λειτουργούμε ως ενεργοί και υπεύθυνοι πολίτες, καθαρίζουμε την παραλία και ενημερώνουμε τον κόσμο για τους κινδύνους και τα προβλήματα της περιοχής και φυσικά κατασκηνώνουμε προωθώντας την ιδέα και την πρακτική της ελεύθερης και υπεύθυνης κατασκήνωσης.

Συναντιόμαστε στην Αγορά στις 10πμ για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί με αυτοκίνητα. Παρακαλώ δηλώστε αν διαθέτετε μεταφορικό μέσο ή όχι .

Λεωφορεία αναχωρούν στις 9πμ από το σταθμό του ΚΤΕΛ για Ελαφονήσι.

Φροντίζουμε να έχουμε τα απαραίτητα (σακούλες σκουπιδιών, γάντια, σκηνές, τρόφιμα, μουσικά όργανα, κλπ.)

Ίσωςνα έρθει και κάποιος ειδικός από το ΜΑΙΧ για να μας ενημερώσει σχετικά με τις συνήθειες του υπέροχου αυτού δέντρου.

  • Απαραίτητη η συμμετοχή όλων μας.

Προωθήστε το !


Να μετατραπεί το κέρδος σε ΚΕΔΡΟΣ

Ο τρόπος που λειτουργεί το σημερινό ελληνικό σύστημα, είναι κάθε άλλο παρά ηλίθιος, καταφέροντας, με αρκετούς νόμους των οποίων αμφισβητείται η συνταγματικότητά τους, όπως αυτός για την απαγόρευση της Ελεύθερης κατασκήνωσης, την επιβολή ως εξουσία, με μόνο αποτέλεσμα την επιβολή.
Η ελεύθερη κατασκήνωση είναι ένα αναγκαίο «κακό» για το σύστημα, που όσο θα είναι παράνομο θα είναι και ανεξέλεγκτο εξυπηρετώντας μόνο το καλό του τσιμέντου και όχι το συλλογικό «καλό». Ελεύθεροι κατασκηνωτές, συνειδητοποιημένοι ή μη θα υπάρχουν πάντα, όπως και οι αρνητικές συνέπειες της κάθε ανθρώπινης δραστηριότητας που με την επιβολή ενός τέτοιου νόμου αυξάνονται, ενώ οι θετικές συνέπειες περιορίζονται μέσω ενός σύγχρονου συστήματος περιθωριοποίησης και ταμπού.
Η παραλία στο κέδρο δάσος είναι ένας χώρος που φιλοξενεί ελεύθερους κατασκηνωτές και αποτελεί δυστυχώς ένα αρνητικό παράδειγμα για την κακομεταχείριση της φύσης αλλά και αναδεικνύει την αναποτελεσματικότητα των νόμων και των απαγορεύσεων.

Θέλουμε να παραβιάσουμε τα ταμπού, να υπερβούμε τους νόμους και να προωθήσουμε την ελεύθερη και υπεύθυνη κατασκήνωση, τον σεβασμό και την αγάπη για την φύση και τον άνθρωπο.

Κίνημα για την Ελεύθερη Κατασκήνωση - http://freecampgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: