Online reading:

web stats

5 Μαΐ 2009

B Sotiris Koukios Ερώτηση : πιστεύετε ότι ο Παυλίδης ήταν αθώος;

Ενας πολύ καλός δημοσιογράφος και φίλος μου o Σωτήρης,έκανε μια ερωτηση στο Facebook, της οποιας οι απαντήσεις μου άρεσαν και σκέφτηκα να τα αντιγράψω εδώ,αφού πήρα την άδεια του πρώτα..

Η ερώτηση είναι και ο τίτλος αυτής της ανάρτησης.Η κάθε άποψη είναι επωνυμη απλά εγώ θεώρησα σωστό να βάλω μόνο τα ονόματα τους..

Alexandra
εμείς οι ένοχοι , αυτός ο...αθώος !!!

Georgios
Δεν έχει σημασία αν ήταν ένοχος ή αθώος. Σημασία έχει ότι δε θα μάθουμε ποτέ.

Ermioni
Σίγουρα δεν μαθαίναμε, αλλά τουλάχιστον δεν θα νιώθαμε τόοοοοοσο μ..@...κ...ς!
Άλλωστε ποιος κοινός θνητός μπορεί να κρύψει τόσα σκουπίδια κάτω από το χαλί?

Κωνσταντίνος
Αθώος ή ένοχος; Δύσκολα να αποφασίσεις για πολιτικό!
Αρκετά χρόνια τώρα νιώθω ένοχος που τους εμπιστεύτηκα!

Ioannis
Καλημέρα, ο Παυλίδης προφανώς και είναι αθώος. Ο νόμος είναι σαφής: η πιο ασφαλής σταδιοδρομία για έναν επιδοξο κλέφτη μεγάλης εμβέλειας είναι η εκλογή του ως βουλευτή και στη συνέχεια η υπουργοποιήση του. Καθώς, οι υπουργοί -πρωτίστως- και δευτερευόντως οι βουλευτές, μπορούν να κλέβουν χωρίς καμία ευθύνη, όπως προβλέπει ο σχετικός νόμος περί (μη) ευθύνης των υπουργών. Απλό δεν είναι;

Ioanna
asulo politeuomenou........alla afou to anexomaste kala mas kanoun!!!!

Veta
Καλημέρα Σωτήρη. Φυσικά και ειναι ένοχος! Και? Εδώ μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ που "χάθηκαν" (α σας ειπα οι βουλευτές και υπουργοί στον ελευθερο χρόνος τους ειναι και μάγοι!!!) και τώρα ασχολούμαστε με τις 100 και 200 χιλ που πήρε ο Παυλίδης? Αλλωστε ο υμνος των "300" ειναι: ΘΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΖΑ ΣΕ ΜΙΖΑ ΘΑ ΠΕΤΑΩ.....

Dena
κανείς δεν είναι αθώος. Η εξουσία διαφθείρει και τον πλέον καλοπροαίρετο.

Giorgos
«ενώπιόν σας ανακρίνας δεν εύρον εν τω ανθρώπω τούτω ουδέν έγκλημα εξ όσων κατηγορείτε κατ’ αυτού» (κατά Λουκά 23/κγ)

Christos
Είναι τόσο ένοχος όσο είναι αυτός/αυτοί που τα πιάσανε για την Siemens, Βατοπέδιο (διαχρονικά), «Ολυμπιακά» έργα, Patriot, C4I και άλλα διάφορα. Η διαφθορά, δυστυχώς, δεν έχει κομματικό χρώμα. Είναι ίσως το μοναδικό διακομματικό έγκλημα το οποίο συντελείτε διαχρονικά με την συναίνεση όλων των κομμάτων, που το συντηρούν γιατί έτσι τους/μας βολεύει. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, πλέον, μας κάνει εντύπωση! Ο Έλληνας είναι της αρπαχτής, είναι δυνατόν οι «ηγέτες» μας να είναι καλόπαιδα?

Tania
όπως είπε και ο Λαζόπουλος, αθώος δεν είναι, αλλά αυτός από όλο αυτό το χαμό των σκανδάλων, που εχουμε ακούσει μέχρι τώρα, αυτός πηρε τα λιγότερα. Και οι αλλοι την έβγαλαν αλώβητοι. Κανένας τους δεν ειναι αθώος. Αλλα αυτα που ακουμε για να καλυψουν τα σκανδαλα ειναι αδιανόητα. Μας περνο;yν όλους για ηλιθιους. Και τους δίνουν και λογο στην TV.

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
Αφού το ΣΚΑΝΔΑΛΟ δεν διερευνάται πλέον από τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!! ήθελα να ήξερα τι πιστεύουν σήμερα οι ιθύνοντες - ψηφίσαντες ότι πιστεύει γι΄αυτούς ο απλός λαός. Μα μια βόλτα στην περιοχή σου να κάνεις όλοι απαντούν με την ίδια λέξη "ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ"!!!!!!!!!

Christos
Η απάντηση είναι έτοιμη ... "μόνο αυτό κουκουλώσανε" ή "μόνο αυτοί τα κουκουλώνουνε"??? Έλεος ποιά! Μόνο εάν εμείς οι πολίτες σταματήσουμε να τους ψηφίζουμε ΙΣΩΣ γίνει κάτι. Όσο ανεβάζουμε τα «κόμματα εξουσίας» πάνω τα ίδια και τα ίδια θα γίνονται. Έχουμε 5-6 οικογένειες που κάνουνε κουμάντο εδώ και 60+ χρόνια σε αυτό τον τόπο. Δεν το πάω στο κομματικό αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Fotini
αθωος ή ενοχος. Και πες οτι εγω ο ταπεινος πολιτης καταληγω να δικασω με το φτωχο μου το μυαλο τον Παυλιδη και τον καθε Παυλιδη, γιατι καθε τοσο ολο και ενα νεο σκανδαλο ερχεται να με ταρακουνησει απο την θεση του καναπε μου και να θελω να αντιδρασω. Τι σημασια εχει αν εγω καταληξω σε ενα συμπερασμα?
Σημασια εχει οτι θα κυκλοφορω εκει εξω στον δρομο με να μονιμο θυμο και με μια αγανακτηση, που θα μου εχουν προκαλεσει οι πολιτικοι, γιατι νιωθω εντονα να με κοροιδευουν και να υποτιμουν την νοημοσυνη μου αφου βλεπω οτι η δικαιοσυνη γι αυτους ειναι εκ γενετης τυφλη!
Χρονια τωρα εχω μαθει να τους εμπιστευομαι και να προσπαθω να ανακαλυψω (για να εκλεξω) τον λιγοτερο διεφθαρμενο. Υπαρχει αραγε? Υπαρχει αυτος που θα ανεβει στην εξουσια για το δικο μου καλο? Που θα μου προσφερει δημοσια δωρεαν: περιθαλψη, παιδεια, ασφαλεια.

Ας αναφερω ενδεικτικα Σ αρθρ.2 παρ.1 : Ο σεβασμος και η προστασια της αξιας του ανθρωπου αποτελουν την πρωταρχικη υποχρεωση της Πολιτειας.


Christos
Μας μπουρδουκλώνουνε με μεγαλόστομες δηλώσεις και επιχειρήματα του δημοτικού, και μετά λένε ότι θέλουνε να λάμψει η αλήθεια. Πως όμως, όταν ψηφίζουνε για την μη παραπομπή μιας υπόθεσης στην Δικαιοσύνη? Ακόμα και καθαρός να είναι κάποιος, το λογικό είναι να θέλει να πάει στο δικαστήριο για να λάμψει η αλήθεια. Έχει γίνει πολλές φορές αυτό στην Ελλάδα??? Γιατί να υπάρχει ασυλία σε ποινικά αδικήματα για τους Βουλευτές??? Αυτό αποσκοπεί στο να λάμψει η αλήθεια ή ....


Ηταν μερος της συζητησης ...

2 σχόλια:

XRHSTOS FRIK είπε...

apo to prwi thn psaxnoume me ton sottiri an pas se palioteres shmerines anartiseis tou 8a diabaseis kai alla! xaxaxax telws panton na eisai kala!

SilentSoul είπε...

Ton Sotiri ton diabazw synexeia :)Happy facebooking xixix