Online reading:

web stats

7 Ιουλ 2006

Μη σε νοιαζει τι θα ερθει μετα...

το ταξίδι μετράει...η διαδρομή, οι εμπειρίες..
Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη τελικά και τόσο όμορφη.
Έχει τα παντα. Γέλιο δακρυα, ανησυχία, αγωνιά, ερωτα, αγαπη.
Η ζωή μια βόλτα, ενα ταξιδι.
Αναμνήσεις, καλες και κακες (αν και για μενα δεν ειναι κακες γιατι απο αυτες μαθαίνουμε και συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε κατω απο καλύτερες συνθήκες) απωθημένα, κρυφοί πόθοι (ειτε ειναι ερωτικοι, ειτε επαγγελματικοί).
Αναρωτιέμαι γιατι εκεινες που δεν εχουν κανενα,ειτε γιατι κανεις δεν τους αρεσει ειτε γιατι πεφτουν παντα στο λαθος αντρα,γιατι αυτος που θελουν δεν τις θελει και αυτος που τις θελει τον απωθουν, γιατι καποιος τις πληγωσε και δεν μπορουν να το ξεπερασουν, γιατι κοιτανε την καριερα τους και μετα απο χρονια το μετανιωνουν, γιατι απο τα 20 μεχρι και τα 30 τους δεν δίνανε σημασια για το μελλον της σχεσης και απλα κανανε σχεση για να κανουν, περιμενοντας τον πρίγκιπα με το ασπρο αλογο , γιατι βλεπουν ολους τους αντρες φιλους γιατι δεν τους αρεσει η εμφανιση τους , αλλες ειναι ψηλες,αλλες κοντες,αλλες εχουν μικρο στηθος αλλες μεγαλο κλπ συγκρίνοντας τους εαυτους τους , με τα ανορεξικα ,μεσα στην σιλικονη και στα κιλα σουβα(μεικ απ),μοντελα και ηθοποιους. Θελουν να βρουν τον ενα και μοναδικο,το τελειο ταιρι και να κανουν παιδια η απλα να βρουν καποιον να τους βγαλει απο την μιζερια,το αγχος της δουλειας .Αληθεια υπαρχει ΤΟ τελειο? κατα ποσο το τελειο ειναι αληθινο και οχι ψευτικο? και στην τελικη τι ειναι τελειο?
Μου την σπαει να βλεπω αντρες και γυναικες να χαλιουνται οταν <ο/η πρωην> συνεχιζει την ζωη της/του αφου εκεινες/εκεινοι το επελεξαν.Τι ηθελαν δλδ να τα βαψουν μαυρα και μετα απο εκεινους/εκεινες το χαος? Ας ξυνιζουν με τους ευατους τους που οταν ειχαν κατι δεν το εκτιμησαν οσο θα επρεπε.
Βλεπω γυναικες να περιμενουν απο τον αντρα δωρα,εξοδους κλπ ενω εκεινες δεν προσφερουν παρα ενα κρεββατι σ αυτους και αυτο τις περισσοτερες φορες απο υποχρεωση λογω σχεσης.
Πως περιμενουν να τις σεβονται μετα?Εδω δεν σεβονται τις ιδιες. Τις λυπαμαι αληθεια τις λυπαμαι και ας εχουν τουπε εξυπνης που σερνει τον αντρα απο την μυτη.

Ισως να ακουγομαι επιθετικη και ναι ειμαι. Δυσκολευουμε την ζωη μας ενω απο μονη της ειναι τοσο δυσκολη ,γρηγορη και μεσα στο αγχος. Στο χερι μας ειναι να την κανουμε ευκολη και ομορφη

Ειπα πως δεν θα εγραφα στο Μπλογκ αλλα με επιασε το συγγραφικο μου...

Saludos

Δεν υπάρχουν σχόλια: