Online reading:

web stats

29 Δεκ 2010

Καπου καπως κάποτε...σήμερα;

Οταν υπάρχει χρόνος να κάτσω να γράψω δεν έχω όρεξη,όταν έχω όρεξη δεν υπάρχει χρονος,με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται ολα και άπλα να υπάρχουν εκεί στο χάος του μυαλού μου.Οπως γνωρίζετε ειναι ενας λαβύρινθος.
Να, τωρα θέλω να σας διηγηθω οσα βιώνω με προβληματισμούς,σκέψεις,τον θυμό αλλα..τίποτα.Ενας κόμπος στον λαιμό μου και στο κεφάλι μου.Μήπως να αρχίσω να το κτυπάω στον τοίχο.
Μπα,μην ανησυχείτε ολα καλά στο βασίλειο της χώρας του Neverland.
Την περασμένη εβδομαδα ειχαμε μικροπροβληματακια με την υγεια συγγενικού προσώπου,οχι τιποτα σοβαρό.Μια υπερκοπωση η οποια την καθήλωσε στο κρεββάτι και που "το περιβάλλον" δεν ευνοούσε για την βελτίωση της κατάστασης ώσπου έβααλα το χεράκι μου καιιιι κάααπως ηρέμησαν τα πραγματα.Περαστικό ηταν και στον αγύριστο να πάει θα συμπλήρωνα.
Πριν από αυτο την εβδομάδα του χιονιου και της κακοκαιρίας συγκεκριμένα ηταν Σάββατο ανεβηκαμε με τον καλό μου στην Αθήνα για μια σημαντική συνάντηση.Επιτέλους ειδα τοτε και το πρωτο χιόνι.Τρελαίνομαι για χιονισμένες πλαγιες και ατσι ..απλα να πέφτει.Τα εισητήρια να παμε και να γυρισουμε φωτια.Οσο ενα ταξίδι στο εξωτερικο με διαμονη κλπ.Μια μερα σχεδον 500 ευρώ με αεροπλανο 2 ατομα δλδ ελεος.Τεσπα..

Αυτή την στιγμή κάθομαι στο τζάκι και ο χωρος φωτίζεται απο την φωτιά του.Υπεροχη αίσθηση.Τα Χριστουγεννα τα περασαμε οικογενειακά και με πολύ φαγητό.Classic ε;
Σκεφτόμαστε να περάσουμε και την παραμονή οικογενειακά μιας και φέτος θα λείπουν αρκετοι απο τους φίλους μας οι οποίοι γέμιζαν το σπίτι μας στο πάρτι-ρεβεγιόν που κάνουμε σχεδόν κάθε χρόνο.Είναι και δύσκολοι καιροί καταλαβαίνετε.
Ενα νεο έτος έρχεται και προσπαθούν μέσα από τις τηλεοράσεις να αγχώσουν και να απογοητεύσουν τον κόσμο για όσα πρόκειται να συμβούν.Διακόπτοντας όνειρα,ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Το βλέπω και στην Ενωση στην οποια ερχομαι σε επαφη με εκατοντάδες δανειολήπτες και οφειλετες γενικα λόγω του νομου για τα υπερχρεωμενα νοικοκυρια.Στελνουμε τις αιτησεις τους στις τράπεζες με πλήρη οικονομικο και οικογενειακό προφιλ και ενω εκεινες το μονο που χρειαζεται να κανουν ειναι να αξιολογήσουν τα όσα γραφει ο καθε οφειλέτης,απλα στελνουν σε εκεινον προσωπικα απαιτηση δικαιολογητικών.Αλλες πάλι στέλνουν εξώδικα,κανουν απειλητικά τηλεφωνήματα,με αποτέλεσμα να ερχονται στο γραφείο απελπισμένοι και αγχωμενοι περιμενοντας απο εμας ν αλυσουμε τα προβληματα τους.Γυρνάω στο σπίτι "φορτωμένη" και συνάμα θυμωμένη.Για εναν αριθμό 500 περιπου υποθέσεων βοηθούν εγω και αλλη μια κοπέλα.Δεν υπάρχουν χρήματα για προσωπικό αλλα και δεν υπάρχουν άλλοι εθέλοντες.Μια κοπέλα που είχαμε στην αρχή αν θυμάστε ενω ειχε ξεκαθαριστεί ο εθελοντικος της ρόλος,ηταν στην είσοδο και κανονιζε τα ραντεβου πηγε και ανακατεψε επιθεωρηση εργασιας και λοιπα περιμένοντας ετσι να πληρωθεί και να της κανουν από την Ενωση πρόσληψη.Όλα για το συμφερον ρε π****η μου.
Θυμώνω πάλι οποτε αλλαζω θέμα.
Αυριο θα κατεβω στην πόλη για λίγα πρωτοχρονιατικα οικογενειακα δωρακια και μετα πάλι πάνω στο Ακρωτηρι,στο πάτρικο.Σας εχω πει οτι συνδυάζει θάλασσα και βουνό ε;
Θαυμάσια!
Κυρίως είναι περίοδος ξεκούρασης,κατάστρωση στόχων για το νέο έτος, προτεραιότητες.

Α!!!!!! Στις 4ις Γενάρη εχουμε εκλειψη ηλίου .
Το φαινόμενο θα είναι ορατό από την Ελλάδα περίπου από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι . Ουρανού θέλοντος,να μην εχει συννεφια, με τον Συλλογο Φίλων Αστρονομίας Κρητης θα στήσουμε τα τηλεσκοπία μας με ειδικά αστρονομικά φίλτρα για να παρατηρήσουμε αυτο το εξαιρετικο φαινομενο που δεν ειναι συχνό.
O δίσκος τ
solar eclipse chania max graph
ης Σελήνη θα αρχίσει να "ακουμπάει" τον δίσκο του Ήλιου περίπου στις 08:5510:21 θα είμαστε στο μέγιστο την Μερικής Έκλειψης, το τέλος θα ερθει στις περιπου στις 11:56 το μεσημέρι όπου ο δισκος της Σελήνης θα αφησει τον δίσκο του Ηλιου. Η μέγιστη κάλυψη του δίσκου του Ήλιου θα είναι 54,7% το πρωί ενώ στις
(οι ώρες αλλάζουν λίγο ανά περιοχή) .







Αυτά για την ώρα.

Να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά,γεματη ελπιδα για καλύτερες και πιο χαμογελαστές μέρες,παντα με υγεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: