Online reading:

web stats

1 Μαΐ 2010

Νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων Αστρονομίας Κρήτης

Το sfak.gr αλλάζει μετά από 3 χρόνια συνεχής παρουσίας και ενημέρωσης. Με
* 1500 εργατοώρες από τους δημιουργούς του,
* πάνω από 3,500 καταχωρήσεις
* 315 μόνιμα μέλη
* 2000 επισκέπτες τον μήνα
* που έχουν δει πάνω από 1,900,000 σελίδες

έχει αναδειχθεί από τους επισκέπτες της ως μία από τις δημοφιλέστερες αστρονομικές αστροπύλες στην Ελλάδα.
Το συνεχές σας ενδιαφέρον για την επιστήμη της Αστρονομίας μας έκανε να επαναπροσδιορίσουμε την λειτουργία του φόρουμ και να σχεδιάσουμε από την αρχή έναν νέο χώρο που ελπίζουμε ότι δεν θα είναι μόνο ενημερωτικός αλλά θα έχει εκπαιδευτική και επιστημονική αξία. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να σας παρέχουμε έγκυρες αστρονομικές ειδήσεις από τον κόσμο της Κοσμολογίας, της Αστροφυσικής, των διαστημικών αποστολών ενώ παράλληλα εμπλουτίζουμε τις υπόλοιπες κατηγορίες και υποκατηγορίες με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Η μεταφορά και η καταχώρηση των πληροφοριών και ειδήσεων από το sfak.gr στο sfak.org ήταν μια πολύ χρονοβόρα και κουραστική διαδικασία για να γίνει η διαλογή και η κατηγοριοποίηση των πληροφοριών που μπορεί να παρομοιαστεί με την μετακόμιση ενός τεράστιου σπιτιού. Άλλωστε 3500 θέματα δεν ήταν ένας καθόλου ευκαταφρόνητος αριθμός θεμάτων.

Δουλέψαμε ακούραστα και ασταμάτητα για τρεις μήνες για να σας παρουσιάσουμε την εικόνα που έχετε μπροστά σας. Σίγουρα δεν είναι τέλεια, μπορεί να εντοπίσετε κάποια λάθη που θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε άμεσα και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την δική σας αρωγή στέλνοντας μας ένα μήνυμα στο info@sfak.org με το λάθος που έχετε εντοπίσει

Βάλαμε ένα στοίχημα με τους εαυτούς μας και αυτό ήταν να σας παρουσιάσουμε το sfak.org στην 1 Μαΐου μία καθόλου εύκολη υπόθεση για την συγγραφική ομάδα. Είμαστε περήφανοι που το 90% των εργασιών έχει ήδη ολοκληρωθεί για την Ελληνική γλώσσα και έχουν μείνει ακόμα λίγα πράγματα να κάνουμε. Μόλις τελειώσει η μεταφορά των δεδομένων είτε γράφετε sfak.gr είτε sfak.org θα οδηγήστε στην νέα αστροπύλη του ΣΦΑΚ αλλά για λίγο καιρό ακόμα θα λειτουργούν και οι δύο ιστότοποι παράλληλα.





Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη σας και ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε δυσλειτουργία κατά την διάρκεια της μεταβατικής αυτής περιόδου.




καλώς ήρθατε στο νέο μας ψηφιακό σπίτι

η συγγραφική ομάδα του sfak.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: