Online reading:

web stats

28 Ιουν 2013

4η Παγκρήτια Συνάντηση Ερασιτεχνων Αστρονόμων

Ο Σ.Φ.Α.Κ. διοργανώνει την 4η Παγκρήτια Συνάντηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων η οποία θα γίνει και φέτος στην αγαπημένη μας Σητεία. 
Από την Παρασκευή 12 μέχρι την Κυριακή 14 Ιουλίου δεκάδες ερασιτέχνες αστρονόμοι και λάτρεις του νυχτερινού ουρανού θα βρεθούν στην Σητεία για να μοιραστούν εμπειρίες, γνώσεις και τον πολύ σκοτεινό ουρανό της Σητείας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Γραμματικάκη, 
Μουσική βραδιά για τα αστέρια και τον νυχτερινό ουρανό από την Φιόρη-Αναστασία Μεταλληνού και τον Γιώργο Λουτσέτη, 
παρουσιάσεις ερασιτεχνών αστρονόμων, 
έκθεση αστροφωτογραφίας, 
νυχτερινές παρατηρήσεις του ουρανού, 
ηλιακή παρατήρηση κ.α.
Είσοδος Ελεύθερη οπως και η συμμετοχη σας :)
Οσοι ενδιαφερεστε να παρακολουθήσετε τις εκδηλωσεις μπορείτε ελεύθερα να το κάνετε.
Για περισσοτερες πληροφοριες www.sfak.org / info@sfak.org


17 Ιουν 2013

Giveaway στο άλλο μου blog !



Κανόνες για να μπεις στη κλήρωση και να κερδισεις αυτα τα ομορφα πραγματακια
  • Αφησε ενα σχολιο απο κάτω από την αναρτηση του Giveaway στο blog Ψιμύθιον σχετικα με τα καλοκαιρινα σου σχεδια
  • Το email σου για να μπορεσω να επικοινωνησω μαζι σου εφοσον κερδισεις
  • Το GFC σου 
  • Να εισαι μέλος του blog Ψιμύθιον
Η διάδοση του Giveaway ΔΕΝ ειναι υποχρεωτική!
Συμμετέχεις μια φορα.
Διπλοεγγραφες θα διαγράφονται και θα κρατάω μονο μια.

Λήξη : Δευτερα 1 Ιουλίου 23:59μμ

ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ Φωτορρύπανση αντί φωτισμού;

14 Ιουν 2013

"Τσομπανάκος ήμουνα, την ατζέντα άλλαζα " από τον Χριστόφορο Κάσδαγλη

Αναδημοσιευω, ενα κειμενο που πολυ μου αρεσε και που αναδημοσιευσε ο αγαπημενος μου Μιλτος Μακριδης στη σελίδα του στο FB.
Απλα εξαιρετικο με πολλες αληθειες.
Το σημείο που μου αρεσε περισσοτερο το υπογραμμισα και το εκανα λιγο πιο εντονο.Ολα οσα θα ηθελα και εγω να εκανε η ΕΡΤ απο δω και περα θα ηταν αυτα.Να γινει πιο ανθρωπινη,πιο προσβάσιμη στον Ελληνικο λαό.Να γινει η ΕΡΤ που ξέραμε και θέλουμε και οχι η ΝΕΡΙΤ οπως τονιζει εκεινος.

"
Ο τελικός του Ευρωμπάσκετ το 1987. Η Λιλιπούπολη. Τα τραγούδια της παρέας στη σκοπιά. Η εκπομπή του Διονύση Σαββόπουλου «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι». Ο Φρέντι Γερμανός, Αλάτι και πιπέρι. Ο Φίλιππος Συρίγος σ’ εκείνα τα μαυρόασπρα σαββατιάτικα μπασκετικά απογεύματα. Ο Γιάννης Πετρίδης. Ο θείος Νώντας. Ο ξάδερφός μου ο Γιώργος Παπαστεφάνου.
Στεκόμουν απέναντι στην κατάμαυρη οθόνη της τηλεόρασης και σκεφτόμουν τι σημαίνει για μένα η δημόσια τηλεόραση. Ακόμα πιο εκκωφαντική ήταν η μαυρίλα της σιωπής στην άδεια συχνότητα της ΕΡΑ-ΣΠΟΡ.
Προφανώς όλοι έχουμε τις δικές μας εικόνες και τα δικά μας ακούσματα από τη μακρά πορεία της ΕΡΤ. Άλλος θα σου αναφέρει το θέατρο της Δευτέρας, άλλος την κινηματογραφική Λέσχη, άλλος το τρίτο πρόγραμμα, άλλος τον Κόσμος FM, ο κατάλογος είναι ατέλειωτος – και ατελείωτος.
Το περίεργο είναι ότι εκείνοι που εισηγήθηκαν και εφάρμοσαν την αποτρόπαιη απόφαση για την ΕΡΤ μοιάζει να μην έχουν ανάλογες αναμνήσεις. Σκέφτεσαι ότι ίσως να μην ήταν ποτέ παιδιά, να μην άκουσαν ποτέ τους ραδιόφωνο. Ίσως να γεννήθηκαν φορώντας γραβάτα και κρατώντας ένα μαστίγιο στο χέρι – για καρότο ούτε λόγος… Αυτό εξηγεί μάλλον το πώς έχασαν την ιστορικότητα της στιγμής, το πώς παρασύρθηκαν από λανθασμένες ερμηνείες δημοσκοπικών ευρημάτων, το πώς πίστεψαν ότι είχαν βρει το μαγικό τρυκ για ν’ αλλάξουν την πολιτική ατζέντα και υπέπεσαν στο μοιραίο πολιτικό λάθος.
Απέναντι ο Ερντογάν λέει ότι προσπαθεί να καταλάβει τους διαδηλωτές. Εκείνοι δεν έχουν καν τέτοιες ευαισθησίες. Και ο μεν και οι δε, θα πληρώσουν τώρα το τίμημα.
Αλλά δεν έχω σκοπό να εξωραΐσω τίποτα. Προφανώς υπήρξαν και πάρα πολλά σκουπίδια, το νεοελληνικό κιτς αλλά και η αισθητική της Eurovision, κρατικοδίαιτη δημοσιογραφία, κι ακόμα θύλακες διαφθοράς, κομματοκρατία και ρουσφετολογικό βασίλειο.
Προφανώς έχει κάποιο δίκιο ο κ. Κεδίκογλου όταν μιλάει για άντρο διαφθοράς και κακοδιοίκησης. Υπάρχει κι αυτή η ΕΡΤ. Με τη διαφορά ότι αυτή ακριβώς είναι η δική τους ΕΡΤ, εκείνοι την έφτιαξαν και οι συνεταίροι τους του ΠΑΣΟΚ κατ’ εικόνα και ομοίωση, εκείνοι την άλωσαν και τη λεηλάτησαν εκ περιτροπής, διασκόρπισαν τα ιμάτια του αρχείου της, έδωσαν πάσες στην ιδιωτική τηλεόραση, έστησαν μηχανισμούς, διόρισαν, έφαγαν, μοίρασαν φιλέτα και εισέπραξαν μίζες, έκλεισαν γκρίζες συμφωνίες με διεθνή στούντιο και ατζέντηδες, διαμοίρασαν συχνότητες, σκόρπισαν έσοδα, διόγκωσαν προϋπολογισμούς, εξέθρεψαν κομματικούς στρατούς και συνδικαλιστικές ηγεσίες, αδίκησαν ταλέντα και επιβράβευσαν φελλούς, έκοψαν εκπομπές στον αέρα, λογόκριναν ρεπορτάζ, έστησαν δελτία ειδήσεων, πριμοδότησαν τη γραφειοκρατία, κάλυψαν κηφήνες και αργόσχολους, κατέστρεψαν ταλέντα και καριέρες. Έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν.
Αλλά υπήρχε δίπλα και η δική μας ΕΡΤ, η ΕΡΤ των φιλότιμων εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων, των ομογενών και της περιφέρειας, η ΕΡΤ των ντοκιμαντέρ και των εκπομπών λόγου, η ΕΡΤ των ξαφνικών σπινθιρισμάτων, των λαθραίων επιτυχιών που καμία κλαδική και καμία διορισμένη διοίκηση δεν μπόρεσαν να ελέγξουν. Υπήρξε ακόμα η μήτρα που ήταν έτοιμη να γεννήσει μικρά αριστουργήματα στις λίγες περιπτώσεις που βρέθηκαν -σχεδόν κατά λάθος- άξιοι άνθρωποι στο τιμόνι της, αλλά ούτως ή άλλως εκείνοι δεν άντεξαν για πολύ, εκδιώχθηκαν κακήν κακώς και στη θέση τους ήρθαν άλλοι να γκρεμίσουν ότι είχε χτιστεί και να ξαναοργανώσουν τα κυβερνητικά προτεκτοράτα.
Έπειτα ήρθε η ώρα του Κεδίκογλου και του Σαμαρά, άξιων συνεχιστών του Μόσιαλου. Έλλειψη στρατηγικής, απανωτές αλλαγές στις ηγετικές θέσεις, εσωτερική φαγωμάρα, ύποπτοι σχεδιασμοί, και ένας στρατός λεγεωναρίων με βάση τη μυστική φόρμουλα 4-2-1.
Και ήρθε νομοτελειακά η ώρα του στρατηγικού λάθους. Ο σχεδιασμός φαινόταν καλός. Να αξιοποιήσουν την κούραση του κόσμου από τα χαράτσια και να παίξουν με το τέλος της ΕΡΤ, το οποίο εν τω μεταξύ είχαν ήδη σφετεριστεί εν μέρει για αλλότριες δραστηριότητες. Να εκμεταλλευτούν την απαξίωση της ΕΡΤ,  για την οποία από πολλού είχαν εργαστεί συστηματικά. Και να πετύχουν ταυτόχρονα μια πλειάδα στόχων: να επιβάλουν σιωπητήριο στην ενοχλητική τάση διαφοροποίησης των κυβερνητικών εταίρων, να εξασφαλίσουν ένα μεγάλο πακέτο απολύσεων, θυσία στις αδηφάγες απαιτήσεις της τρόικας, και να προχωρήσουν σε μια μεταρρυθμιστική κίνηση-ηλεκτροσόκ, που θα ταρακουνούσε ολόκληρη των κοινωνία.
Ο σχεδιασμός φαινόταν καλός αλλά δεν ήταν, γιατί υπάρχει και το συναίσθημα, γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει ότι εδώ παίζεται κάτι πολύ μεγαλύτερο, είναι θέμα υπεράσπισης της δημοκρατίας και του πολιτισμού, κι ακόμα γιατί βλέπει ότι όλη αυτή η μανία να συντριβεί κάθε τι το δημόσιο παρασύρει μαζί της όλα τα πρωταρχικά δικαιώματα, το δικαίωμα στην υγεία, στην παιδεία, στην κοινωνική ασφάλιση, απειλεί το νερό που πίνουμε, τον αέρα που αναπνέουμε, τις παραλίες μας, τη φύση, τους χώρους άθλησης, ακόμα και πράγματα που ίσως είχαμε υποτιμήσει αλλά η επικείμενη απώλειά τους μας κάνει να τα εκτιμάμε με διαφορετικό μάτι όπως, ας πούμε, οι δημόσιες βιβλιοθήκες.
Ο σχεδιασμός φαινόταν καλός αλλά δεν ήταν. Βιάστηκαν να εκδηλώσουν την επίθεσή τους προσπαθώντας ν’ αλλάξουν απεγνωσμένα την ατζέντα μετά το φιάσκο της ΔΕΠΑ και της GazProm. Και τα κατάφεραν προς στιγμήν, μόνο που η καινούρια ατζέντα ήταν ακόμα δυσμενέστερη γι’ αυτούς, ενώ δίπλα η Τουρκία φλεγόταν κι εκείνη από τη δική της ξαφνική ανάταση, στέλνοντας μήνυμα στην Ελλάδα ή ίσως περιμένοντας κι ένα μήνυμα απ’ αυτήν.
Σ’ αυτήν ακριβώς τη συγκυρία εκδηλώθηκε το πρωτοφανές κίνημα συμπαράστασης και κοινωνικής διέγερσης στην Αγία Παρασκευή. Γύρω από το σήμα της ΕΡΤ παίχτηκε και παίζεται ένα μπρα ντε φερ που η κυβέρνηση δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κερδίσει, ακόμα κι αν αποτολμήσει να επιχειρήσει το απονενοημένο διάβημα να καταλάβει το ραδιομέγαρο. Γεγονός που θα καταδείκνυε ακόμα πιο βαθιά την αυταρχική/παρακρατική εκτροπή, το αδιέξοδό της και την υπόγεια συμμαχία της με τη Χρυσή Αυγή, ενώ τα στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνίας θα μεταφερθούν στην ΕΣΗΕΑ, στα πανεπιστήμια, στα σπίτια του καθενός και δεκάδες sites θα αναμεταδίδουν και πάλι το ακατάβλητο σήμα σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.
Αλλά ούτε εδώ θέλω να εξωραΐσω τα πράγματα. Το πρώτο σοκ έχει περάσει, και τώρα ήρθε η ώρα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και τα συνδικάτα του Τύπου να περάσουν σε ανώτερες μορφές πάλης. Δεν εννοώ μονάχα απεργίες και διαδηλώσεις, εννοώ κάτι πολύ μεγαλύτερο και ακόμα πιο σημαντικό.


Από τη Δευτέρα καλό θα ήταν να δούμε πολύ περισσότερα πράγματα από το αυτοσχέδιο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Έναντι της πρωτοφανούς συμπαράστασης του ελληνικού λαού, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ οφείλουν ένα μεγάλο αντάλλαγμα. Να προχωρήσουν και να πειραματιστούν στην παρουσίαση ενός τηλεοπτικού προγράμματος όπως το έχουν φανταστεί κι όπως το έχουμε ονειρευτεί.
Να κάνουν ρεπορτάζ, να πάνε να καταγράψουν τις ουρές στον ΟΑΕΔ, να μπουν σε νοσοκομεία και σε σχολεία, να δείξουν τα κλειστά καταστήματα, ν’ ανέβουν στη Χαλκιδική, να καλύψουν απεργιακές κινητοποιήσεις άλλων. Να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη έρευνα για τις ιδιωτικοποιήσεις, για το φιάσκο της ΔΕΠΑ και της GazProm (από ’κει εξάλλου άρχισαν όλα και πρέπει να το ξαναβάλουμε στην ατζέντα), αλλά και για το υποτιθέμενο success story του ΟΠΑΠ.
Να ξετρυπώσουν τους κακομοίρηδες που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους σε  πλειστηριασμούς, να μιλήσουν για τις τράπεζες, να δείξουν τον υποτιθέμενο παραδεισένιο κόσμο της Cosco κάτω στο λιμάνι, να ταξιδέψουν στη Μανωλάδα, στην Αργολίδα και στη Λακωνία να ρίξουν τους προβολείς στα βάσανα των μεταναστών, να επισκεφθούν την Αμυγδαλέζα, την Κόρινθο και τα γκέτο των αθηναϊκών συνοικιών.
Να δώσουν δείγματα της νέας ΕΡΤ που θα χτίσουμε αύριο (της ΕΡΤ, όχι της ΝΕΡΙΤ), και να ανατροφοδοτήσουν σε υψηλότερο επίπεδο το κύμα της συμπαράστασης που δικαίως απολαμβάνουν.
Αυτή θα είναι η δική μας εκδοχή της εξυγίανσης του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα."


Απλα..  respect!
 

Ποιες βιταμίνες σας λείπουν;

Ανακαλύψτε αν σας λείπει κάποια βιταμίνη από τα συμπτώματα που προκαλεί η έλλειψή της. Ακόμη το στόμα σας, το δέρμα και τα μάτια σας θα σας βοηθήσουν να ανιχνεύσετε τυχόν ανεπάρκεια βιταμινών.
 
Η έλλειψη των βιταμινών Α και Ε επηρεάζει κυρίως τη λειτουργία της όρασης, και μπορεί να εκδηλωθεί με δερματικά προβλήματα, πονοκεφάλους, ξηρά και εύθραυστα μαλλιά και δυσκολία προσαρμογής της όρασης στο σκοτάδι.

Η έλλειψη της βιταμίνης Β2 κάνει τα χείλη να σκάνε εύκολα και να ματώνουν. Επίσης η κόπωση που επιμένει μπορεί μερικές φορές να σημαίνει ελαφριά αβιταμίνωση από τη συγκεκριμένη βιταμίνη.

Αν λείπει βιταμίνη D από τον οργανισμό μπορεί να εκδηλωθούν μυϊκή αδυναμία και πόνοι στα οστά. Μια από τις αιτίες είναι και η ανεπαρκής έκθεση στο ηλιακό φως, κάτι που είναι βέβαια πολύ σπάνιο στη χώρα μας.

Τα μειωμένα επίπεδα βιταμίνης C έχουν ως αποτέλεσμα να καθυστερεί η επούλωση των πληγών και την αιμορραγία στα ούλα. Επίσης μπορεί να υπάρχει αδυναμία και ευπάθεια σε μώλωπες.

Αν σας λείπει σίδηρος είναι πιθανό να είναι χλωμό το πρόσωπό σας και να έχετε αίσθημα κόπωσης. Ακόμη τα μειωμένα επίπεδα σιδήρου μπορεί να προκαλέσουν αϋπνίες και ταχυπαλμία.

Αν σας λείπει φολικό οξύ είναι πιθανό να νιώθετε υπνηλία, ευερεθιστότητα ή αδυναμία. Η ανεπάρκεια φολικού οξέος είναι συνήθως απόρροια κακής διατροφής.

Αν ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή. είναι δύσκολο να φθάσετε στο σημείο να εκδηλώσετε συμπτώματα έλλειψης κάποιας από τις παραπάνω βιταμίνες, επομένως θα πρέπει να μεριμνήσετε για τη σωστή διατροφή σας πολύ πριν την εκδήλωση συμπτωμάτων που συνήθως προκύπτει σε ακραίες περιπτώσεις διατροφικών ελλείψεων.

Πηγη: pathfinder.gr

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, σχετικά με την Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση

  • Από  Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 21161/08 Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και του Υπουργείου Επικρατείας (ΦΕΚ 1680/Β’/20-8-2008) με θέμα: «Διαμόρφωση χάρτη συχνοτήτων για τη μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεοπτική ευρυεκπομπή», θα ξεκινήσει στην περιοχή της Αττικής η μετάδοση των ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας με την εκπομπή ψηφιακού σήματος από τα κέντρα εκπομπής της Αίγινας και του Υμηττού, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει στις περιοχές του Κορινθιακού Κόλπου, της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας. Τα κυριότερα οφέλη της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης, η βελτιωμένη ποιότητα της εικόνας και η δυνατότητα παροχής διαδραστικών υπηρεσιών.
  • Βάσει Ευρωπαϊκής Οδηγίας (89/552/ΕΟΚ) προτρέπονται όλες οι χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, να σταματήσουν την προβολή αναλογικών προγραμμάτων έως το 2012. Μέχρι τότε η εκπομπή αναλογικού και ψηφιακού σήματος θα γίνεται ταυτόχρονα, εκτός από κάποιες περιοχές στην Αθήνα, στις οποίες από την 18η Ιουνίου 2010 θα παύσει η αναλογική εκπομπή, λόγω επικάλυψης των συχνοτήτων εκπομπής του τηλεοπτικού σήματος. Ειδικότερα, για την Αθήνα θα κλείσει η αναλογική εκπομπή από την Αίγινα. Καταναλωτές που καλύπτονται αποκλειστικά και μόνο από αυτό το κέντρο και οριοθετούνται στους νοτιοανατολικούς πρόποδες του Υμηττού, θα χάσουν το αναλογικό σήμα και θα χρειαστεί να προμηθευτούν άμεσα αποκωδικοποιητή προκειμένου να συνεχίσουν να βλέπουν τηλεόραση.
  • Η υπηρεσία της ψηφιακής τηλεόρασης θα παρέχεται για τα ιδιωτικά κανάλια ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR μέσω της εταιρείας «DIGEA» (Ντίτζια), για τα κρατικά μέσω της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ), ενώ οι περιφερειακοί σταθμοί θα συνεργαστούν με πάροχο της επιλογής τους.
  • Η υπηρεσία της ψηφιακής τηλεόρασης προσφέρεται από όλους τους παρόχους χωρίς κανένα απολύτως κόστος.
  • Για τη λήψη ψηφιακού σήματος δεν απαιτείται κανένα «ειδικό ψηφιακό αξεσουάρ», όπως κεραίες, καλώδια, βύσματα, κλπ. και καμία αλλαγή στην εγκατάσταση της κεραίας.
Οι καταναλωτές πρέπει να προσέξουν τα ακόλουθα:

  • Η εκπομπή του ψηφιακού σήματος θα γίνεται βάσει του πρωτοκόλλου συμπίεσης MPEG – 4. Εάν η τηλεόρασή σας δεν έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη MPEG – 4, για να μπορέσετε να λάβετε το νέο ψηφιακό σήμα, αρκεί να εφοδιαστείτε με έναν αποκωδικοποιητή και να τον συνδέσετε στην παλιά σας συσκευή. Στο εμπόριο κυκλοφορούν δύο (2) είδη αποκωδικοποιητών:
1.    SD (Standard Definition) ή μόνο με έξοδο scart, ο οποίος προτείνεται για τηλεοράσεις τύπου CRT (παλιές τηλεοράσεις, κουτιά)
2.    HD (High Definition) ή με HDMI έξοδο, ο οποίος προτείνεται για τηλεοράσεις τύπου LCD / Plasma (επίπεδες τηλεοράσεις).
  • Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς κάρτας μετατροπέα (module) MPEG – 4, η οποία όμως χρησιμοποιείται μόνο σε τηλεοράσεις που έχουν είσοδο Common Interface (CI), με μόνο μειονέκτημα τη χρονοκαθυστέρηση στην αλλαγή καναλιών και τη μη συμβατότητά της με όλες τις τηλεοράσεις. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να εξετάζεται λεπτομερώς η συμβατότητα με τη συσκευή σας.
  • Σε περίπτωση που προγραμματίζετε την απόκτηση νέας συσκευής τηλεόρασης, θα πρέπει να εξετάσετε με προσοχή ότι διαθέτει την προδιαγραφή MPEG – 4. Σε αντίθετη περίπτωση, χρειάζεται να προμηθευτείτε αποκωδικοποιητή και να τον συνδέσετε στη νέα σας συσκευή.
  • Κάθε άλλη συσκευή που έχει δικό της αναλογικό δέκτη (βίντεο, dvd εγγραφής) χρειάζεται αποκωδικοποιητή, αν για παράδειγμα θέλετε να βλέπετε ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση και να γράφετε άλλο πρόγραμμα στο βίντεο ή το dvd εγγραφής. Το απλό dvd που μόνο παίζει ταινίες ή άλλο πρόγραμμα που νοικιάζουμε ή αγοράζουμε συνδέεται απευθείας στην τηλεόραση και δεν επηρεάζεται από τη μετάβαση. Το ίδιο ισχύει και για τις κονσόλες παιχνιδιών που συνδέονται στην τηλεόραση.

1 Ιουν 2013

Zumbathon Κυριακή 16 Ιουνίου


Κυριακή 16 Ιουνίου

Κλειστό στάδιο Ζωφριάς

Χορεύουμε & Ενισχύουμε το Αθλητικό Σωματείο Α.Με.Α. «Τυρταίος»


Περισσότεροι από 50 instructors θα μας καθοδηγήσουν στο πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα χορευτικής γυμναστικής που δημιουργήθηκε ποτέ! Γιατί το Zumba® είναι ένα party γυμναστικής & χορού!

Χορός, γυμναστική, θετική ενέργεια, μουσική, και πολλά ΔΩΡΑ θα πλαισιώνουν την μεγάλη αυτή εκδήλωση της Zumba®!!

ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ DANCING WITH THE STARS ΚΑΙ ΖΙΝ MEMBER
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ !!!!


Τιμές εισιτηρίων & Σημεία Προπώλησης:

Προπώληση: 8€
Ταμείο : 10€



Εισιτήρια Online:
http://www.zumbathon-greece.gr/ticket_options.php
Εισιτήρια On request:
rania@zumbathon-greece.gr
yvette@zumbathon-greece.gr


Chania-Crete ARAMIS Latin Nights 19 June 2013


Vaggelis and Cristos(Dj Cristo)
 "Locos Latinos"
 invites you to 
a Latin Party 
with lots of fun-Dancing and group animations
21:30-22:30 Free Latin dance lessons from Vaggelis
22:30 The party Starts

ARAMIS Planet is at the END of Selinou Str-Nea Chora