Online reading:

web stats

6 Σεπ 2012

Καλη σχολική χρονια :)

Χαθηκα για αλλη μια φορα ε;

Τρεχουν πολλα,τα πρωινα μπειμπισιτινγκ με ανηψιο,μελλοντικα σχεδια που με προβληματιζουν για την υλοποίηση τους,αλλες οι προτεραιότητες απο το Blogging.Κακά τα ψέματα χρειάζεται χρόνος για να γραψεις κατι που να αξιζει ο αλλος να το διαβάσει.

Δυσκολοι καιροι για να δημιουργησεις κατι νεο, μα καθε στιγμη που περνά νιωθω οτι χάνω και χρονο και χρημα, μιας και πολλες ιδεες που κάνω το λαθος να αναρτήσω στο φατσοτεφτερο, υλοποιούνται απο άλλους. Καλως ή κακώς και μαλλον ισχυει το δευτερο,δεν προσπαθω ιδιαιτερα.

Υποθετω πως χρειαζομαι καλή διαχείριση χρόνου.

Οπως σας ειχα αναφερει στο παρελθον ειμαι και Zumba® Instructor  και ενω εχω φιλους με σχολες και γυμναστηρια,δεν μου εχουν κανει προταση να πάω να δουλεψω σε αυτους.Βασικα το χρειαζομαι για εμπειρία.

Τις προάλλες ειδα σε αφίσα μιας φίλης ότι κάνει Zumba®.Και ενώ το διαδίδω και ανεβάζω φώτο απο παρτι που κανω Zumba® ξαφνιαστηκε που με ειδε στη λιστα στων πιστοποιημένων εκπαιδευτων.Πάραυτα σαν καλη φιλη μου ειμαι,ετσι με θεωρω,την προειδοποίησα για τους κινδύνους που διατρέχει που χρησιμοποιεί το logo χωρις να εχει πιστοποιημένο εκπαιδευτή κλπ κλπ.
Τεσπα..

Οι καιροί απαιτούν πρωτότυπες ενέργειες , brain storming για το καλύτερο αποτέλεσμα και φυσικά αποτελεσματικότητα στη εξοικονόμηση αλλά και δημιουργία χρήματος.

Αντε να δουμε πως θα πανε και οι εγγραφες φετος,κοψαμε αλλα 20% απο τα δίδακτρα.Μετά να βρω επιτελους να μετακομίσουμε το σπιτι γιατί φτασανε τα πραγματα στα ορια και 450 ειναι ΠΟΛΛΑ..Μετά....ειδωμεν...:)

Προτεραιότητες και planning.

Θετικη ενεργεια και αισιοδοξία για το καλυτερο <3 br="br">
θα τα ξαναπουμε ευελπιστω συντομα σματς!