Online reading:

web stats

2 Φεβ 2012

Καλό Φλεβάρη!

Το κρύωμα με ειχε βάλει κάτω τεσσερις μέρες και το κεφάλι μου στη περιοχη της μυτης ηταν ετοιμο να εκραγεί.
Σημερα ειμαι πολύ καλυτερα.

Την περασμένη Παρασκευη εκανα φωτογράφιση με ρούχα,εγω ήμουν η φωτογράφος.
Ηταν υπεροχη αίσθηση.
Βεβαια κανεις δεν πληρωθηκε για αυτο το project επειδη ηταν πειραματικό.
Από τότε εχω βαλθει να διαβαζω πάνω στο πως να αλλαζω φωτο στο photoshop αν και οι περισσοτερες φωτογραφιες εχουν βγει υπεροχες,αλλα κάποιες από αυτες εχουν χαλια backround και χρειαζονται και καποιες διορθωσεις.Επαγγελματιας δεν ειμαι ούτε θέλω να γινω.
Θέλω να μείνω ερασιτεχνης, λάτρης-εραστής της φωτογραφιας και της φωτογράφισης,πιστευοντας οτι αν αλλαξει αυτο και σκεφτομαι τα χρηματα και οχι τη ποιότητα δεν θα εχω το αποτέλεσμα που γουστάρω.Ναι,γουσταρω να τραβω οτι βλέπουν τα ματια μου,οπως το βλεπουν χωρις αλλαγές και διορθώσεις.Ελα μου ομως που σε φωτογραφίσεις για Book δεν εχει περιθωρια.

Κάποιες απο τις λήψεις ειναι αυτες:


Είναι απείραχτες.
Οπως ακριβως τραβήχτηκαν .
Πως σας φαίνονται;
"Το χω;"
Η σχεδιαστρια,δεν θέλει να βγαινουν προς τα εξω χωρις την εγκριση της και χωρις να αναγραφονται σε αυτες το ονομα της αλλιως θα εβαζα και άλλες.
Αυτες ηδη κυκλοφορουν στο Facebook μετα απο δική της προτροπή.

Βεβαια δεν χρειάστηκε πολύ να καταλαβω τον λιγο διαφορετικο τρόπο σκέψη της.
"Τραβα την ετσι τραβα την αλλιως,οχι ψηλα.Θα σου πω ενα μυστικο απο αλλη φωτογραφιση,τραβα απο κατω να φαινεται ψηλη.." λες και ειμαι ΤΟΣΟ ασχετη,λες και δεν ηξερα το θεμα με το υψος.Τεσπα,εδωσα τοσο στη οργη και απλα εκανα οτι μου ελεγε,την επομενη μερα βεβαια αρρωστησα.Τυχαίο;Ισως ή μαλλον επειδη σερνομουν στα γεματα ταλκ πατωματα του χωρου σηκωθηκε σκόνη,ειμαι αλλεργική στη σκόνη,την πάτησα;Την επομενη,ο λαιμος διαμαρτυρόταν,ηρθε και η προβα χορογραφίας τη Κυριακή σε συνδιασμό με το καπάκι λάτιν παρτι,σιγουρα ιδρωσα σιγουρα απορρόφησα υγρασία.Τεσπα.
Αν το άλλο!Υπήρχαν πολλα κουμάντα.Αλλιώς το ειχα σκεφτει στο μυαλουδακι μου άλλιως τα εφτιαξαν.
Μου τοποθετουσαν τους πινακες οπου να ναι και το πισω μερος εχει βγει χαλια.Που να τολμησω να πω κάτι,θα υπηρχε προστριβή,δεν τα γουσταρω αυτα.Απλά εγω μουρμου και κλικ.Τωρα βεβαια το τρωω στα μουτρα με τις διορθωσεις.Καλα να πάθω.
Ενιγουέϊ...
Αυτες οι φωτο μου αρεσαν και εμενα,αλλα μου αρεσουν και αλλες που σε εκεινη ειναι αδιαφορες.
Ναι ξέρω εκεινη κάνει κουμάντο.Ισως να ξέρει και κατι παραπάνω.
Διαφορετική αισθητική.
Λογικό.
Νιώθω να με "πιέζει".
Χθες μου εδωσε homework δυο φωτογραφιες που θέλουν διόρθωση.
Αγχωνομαι,επειδη δεν γνωρίζω ουτε στο ελαχιστο το φωτοσοπ,οποτε θα δυσκολευτω λιγουλακι να κάνω αυτα που θέλει εκεινη πανω στις φωτο.(ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ;)
Μια προσπαθεια μου να αλλαξω φοντο,ολοκληρωθηκε με επιτυχια.
Αλλά πως σβήνεις κομματια στο Backround χωρις να επηρεαστει η φωτό
Πως σβηνεις κομματι ρουχου που δεν θέλεις να φαίνεται;
Ουφ!Ελπιζω να μη το σιχαθώ ολο αυτό αν και σκεφτομαι σοβαρα να ασχοληθω περισσοτερο και να βγάζω κανενα ευρω.Γιατί όχι;Βεβαια εγω θα μένω μεχρι το σημείο της "καλυψης" και οχι της εκτυπωσης οπου εκει σκεφτομαι να συνεργαστω με γνωστο φωτογραφείο της πόλης.Ναι τα εχω σκεφτεί ολα.Για να δουμε.

Δινουμε και βαθμους σήμερα,ελπιζοντας να εισπραξουμε και κατι.Μεγάλο αγχος και αυτό.
Κουραστικό θα ειναι το απογευμα.Θα πάω στο σχολείο μετα απο απουσία,τη μια οι Τρεις Ιεράρχες και απο την αλλη μια μερα απουσίας λόγω του κρυώματος.Πολυ κρύο στο χωριό.Ανάσες,δυο μέρες ειναι θα περασουν.Το βραδακι πάλι προβα του χορευτικού,ειναι καταπληκτικο.Πολυ ιδρωτας λέμε.

Χθες εκανα και την πρωτη μου πιτσα.
Τραγανο φυλλο απο κάτω σαν Ιταλική.Φαγωθηκε ολη βεβαια βλέπωντας Eli Stone.Μια καινουργια σειρα που μας εχει μαγεψει εδω και μια βδομαδα περίπου.

Αυτά για τη ωρα αν και θέλω να γραψω πολλα.Σε επόμενη ανάρτηση.Ανα τα θυμηθώ τότε.
Ο χρόνος με πιέζει και εχω πολλά να κάνω.

Σας φιλώ και ευχομαι να ειστε ζεστά,με υγεια ,να έχετε λεφτάκια (αυτή η ευχή χρειάζεται στις μέρες μας),να εχετε αγαπη και ευτυχία γύρω σας.