Online reading:

web stats

24 Φεβ 2009

Η Ωρα της Γης

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009, 20:30
Η ώρα που ο κόσμος ενώνεται ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη


Στις 20:30 το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009, πόλεις και χωριά σε ολόκληρο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα – την Ώρα της Γης – στέλνοντας ένα δυνατό παγκόσμιο μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Κατά τη διάρκεια της Ώρας της Γης 2009, που ελπίζουμε πως θα είναι το μεγαλύτερο συμμετοχικό γεγονός στον κόσμο, ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε περισσότερες από 1000 πόλεις θα σβήσουν τα φώτα τους, στέλνοντας ένα μήνυμα στους ηγέτες του κόσμου λίγους μήνες πριν την Παγκόσμια Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα στην Κοπεγχάγη το 2009, ότι χρειαζόμαστε τη δέσμευσή τους για δράσεις που θα μειώσουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου,για το βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο όφελος του πλανήτη.

Το πρώτο βήμα είναι τόσο εύκολο όσο το να σβήσετε ένα φως.

Ενθαρρύνοντας ολόκληρες πόλεις να κάνουν το ίδιο απλό πράγμα, για μία μόνο ώρα, στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα στον κόσμο για την επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή και δείχνουμε ότι είναι δυνατόν ο κάθε ένας από εμάς να κάνει τη διαφορά.
Η Ώρα της Γης ξεκίνησε σε μία πόλη, σε μία χώρα το 2007, όταν περισσότερα από 2,2 εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις στο Σίδνεϋ έσβησαν τα φώτα τους για μία ώρα το Σάββατο 31 Μαρτίου 2007.
Μόλις ένα χρόνο μετά, η Ώρα της Γης άγγιξε 370 πόλεις σε περισσότερες από 35 χώρες και η εκστρατεία εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιο κίνημα βιωσιμότητας.
Υπολογίζεται πως μεταξύ 50 και 100 εκατομμύρια άνθρωποι έσβησαν τα φώτα τους για την Ώρα της Γης το 2008. Παγκοσμίως γνωστά κτίρια και τοποθεσίες όπως η γέφυρα Golden Gate, το Κολοσσαίο, ο φωτεινός πίνακας της Coca Cola στην Πλατεία Times της Νέας Υόρκης, σκοτείνιασαν για μία ώρα.
Η Ώρα της Γης 2009 θα αποτελέσει ένα μείζον κάλεσμα σε δράση, ώστε κάθε πολίτης, κυβέρνηση και επιχείρηση να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παίξουν το δικό τους ρόλο στην εξασφάλιση ενός περιβαλλοντικά βιώσιμου μέλλοντος.

Πασίγνωστα κτίρια και μνημεία σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αμερική και την Ωκεανία θα σκοτεινιάσουν.
Οι άνθρωποι θα βρεθούνε για να συζητήσουν και να σκεφτούν για το μέλλον του πλανήτη μας. Σίγουρα δεν θα σώσουμε εδώ και τώρα τον πλανήτη. Μια καλή ανάσα θα του δώσουμε. Ταυτόχρονα όμως θα δώσουμε και ένα ξεκάθαρο μήνυμα που θα φθάσει σε κάθε γωνιά και σε κάθε ηγέτη της γης: η κλιματική αλλαγή είναι εδώ και επιβάλλει να ενωθούμε άμεσα όλοι σε μια κοινή δράση!
Ήδη, μέσα από το εκτεταμένο Διεθνές Δίκτυο του WWF, η Ώρα της Γης 2009 διοργανώνεται σε περισσότερες από 60 χώρες και ο αριθμός αυτός μεγαλώνει καθημερινά.

Η Ώρα της Γης είναι ένα μήνυμα ελπίδας και δράσης.

Φαντάσου τι μπορούμε να κάνουμε αν δράσουμε μαζί.

Έλα μαζί μας να γιορτάσουμε την Ώρα της Γης 2009!

22 Φεβ 2009

Για 2η φορά απόδραση αλα Hollywood

Αθήνα 20/8/2008

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη ο καταζητούμενος μετά τη θεαματική απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, τον Ιούνιο του 2006, Βασίλης Παλαιοκώστας, κατηγορούμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) Γιώργου Μυλωνά.

Ο 44χρονος κατάδικος Βασίλης Παλαιοκώστας, έχει κατηγορηθεί μαζί με τον συλληφθέντα αδελφό του Νίκο για την απαγωγή του επιχειρηματία Αλέξανδρου Χαΐτογλου το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

Ο Β.Παλαιοκώστας έχει πλούσιο ιστορικό, με ληστείες, αποδράσεις και συμπλοκές με αστυνομικούς, που ξεκινά από τα 20 του χρόνια, με σύλληψη για κλοπές το 1986.

Τελευταίο και πιο εντυπωσιακός «σταθμός» ήταν η απόδρασή του, τον Ιούνιο του 2006, από τις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον Αλβανό κακοποιό Αλκέτ Ριζάι όταν ελικόπτερο προσγειώθηκε μέσα στο προαύλιο του σωφρονιστικού καταστήματος.

Στις φυλακές Κορυδαλλού -από όπου είχε αποδράσει ξανά- βρίσκονταν έπειτα από τη σύλληψή του το 1999 με 17 εντάλματα σύλληψης να εκκρεμούν σε βάρος του. Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 25 ετών.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που εκδόθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, οργανωτής της κινηματογραφικής απόδρασης με το ελικόπτερο ήταν ο επιχειρηματίας Βασίλης Στεφανάκος αλλά και ένα άτομο.Ο Αλκέτ Ριζάι και ο Β.Στεφανάκος έχουν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής.

---Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009 μεσημερι προς απόγευμα


Απεδρασε ξανα ο Παλαιοκωστας απο τις φυλακες Κορυδαλου με ελικοπτερο,μαζι με τον Αλκέτ Ριζάι...

Ξέρετε λοιπόν ποιο θέμα θα ακούμε στα καναλια για την ερχομενη εβδομάδα...

Καλά Καρναβάλια!!!!!


21 Φεβ 2009

Μαραθώνιος Messier 24 Μαρτίου 2009

Ο Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας Κρήτης διοργανώνει Μαραθώνιο Αντικειμένων του Καταλόγου Messier και προτεινόμενη μέρα την Τρίτη 24 Μαρτίου το βράδυ, πολύ κοντά στην ιδανική μέρα παρατήρησης που είναι η 26 Μαρτίου (νέα σελήνη). Η επιλογή έγινε με το σκεπτικό ότι η 25 Μαρτίου είναι εθνική αργία.

Η εκδήλωση απευθύνετε σε ερασιτέχνες αστρονόμους και όχι στο ευρύ κοινό

Η όλη διαδικασία κρατάει από 19:30 ως περίπου 04:50 και αν προγραμματιστεί σωστά υπάρχει περιθώριο για μισάωρο διάλλειμα 21:00 ως 21:30 και ένα γεμάτο 2ωρο για ύπνο από τα Μεσάνυχτα ως τις 02:00.

Το 2009 είναι ιδανικό για έναν μαραθώνιο Messier (τα άλλα ήταν 2006 και το 2014) γιατί η νέα σελήνη είναι τέλος Μαρτίου όπως και το 2014 πράγμα που κάνει ιδανικά αυτά τα έτη για να δούμε και τα 110 Messier σε ένα βράδυ. Εάν το προσπαθήσετε νωρίς το Μάρτιο θα είναι αδύνατον να δείτε το Μ30 καθώς θα έχει ξημερώσει ενώ αν το επιχειρήσετε μετά το τέλος του Μάρτη θα είναι απόγευμα και θα χάσετε το Μ74, οπότε τέλη Μάρτη είναι μονόδρομος για το συγκεκριμένο εγχείρημα και τα έτη 2009 και 2014 είναι τα ιδανικότερα ως το 2015 για να το πετύχετε.

Ο Μαραθώνιος αυτός δεν είναι στα πλαίσια διαγωνισμού οπότε επιτρέπετε η χρήση ρομποτικών τηλεσκοπίων για τον εντοπισμό των αντικειμένων.

Πηγή:www.sfak.gr

17 Φεβ 2009

Ακύρωση διαγωνισμών, περικοπές μισθών και λουκέτο σε εποπτευόμενους φορείς ανακοίνωσε το ΥΠΠΟ

Περικοπές μισθών στελεχών οργανισμών που εποπτεύονται από το υπουργείο Πολιτισμού, καθώς και το κλείσιμο του παραρτήματος του Οργανισμού Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε ο υπουργός Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς.
Στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Αντώνης Σαμαράς, έκανε λόγο για «προσεκτική και με φειδώ διαχείριση» των οικονομικών του υπουργείου.

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι σε αυτές τις ώρες της «οικονομικής δυσπραγίας» αποφάσισε να μειώσει τις αποδοχές των στελεχών των εποπτευόμενων από το ΥΠΠΟ φορέων, ξεκινώντας από τον μισθό του προέδρου του Οργανισμού Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού (ΟΠΕΠ) από 8.200 ευρώ σε 3.000 ευρώ και του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΕΠ από 7.700 ευρώ σε 6.500 ευρώ.

Ανακοίνωσε το κλείσιμο του παραρτήματος του ΟΠΕΠ στην Θεσσαλονίκη, εξοικονομώντας από αυτες τις κινήσεις 500.000 ευρώ ετησίως και προχωρά στο κλείσιμο της Γενικής Γραμματείας Ολυμπιακής Αξιοποίησης, οι αρμοδιότητες της οποίας θα ενταχθούν στο ΥΠΠΟ.

Ακόμα ανακοίνωσε ότι ακυρώνεται ο διαγωνισμός για την μεταφορά του ΥΠΠΟ στον Ρέντη, ενώ ακύρωσε και τον διαγωνισμό για την διεξαγωγή των εγκαινίων του Νέου Μουσείου Ακροπόλεως, που θα γίνουν τελικά στις 20 Ιουνίου, από οργανωτική επιτροπή που θα εποπτεύει ο Δημήτρης Παντερμαλής και θα συντονίζει ο Κώστας Μπούρας.

Για τους συμβασιούχους του ΥΠΠΟ και εκτός από τη επικείμενη προκήρυξη για πρόσληψη 194 φυλάκων, μέσω ΑΣΕΠ σε όλη την Ελλάδα, ο υπουργός Πολιτισμού δήλωσε ότι έχει δραστηριοποιηθεί για να εξασφαλίσει έγκριση για μια νέα, μεγάλη προκήρυξη εποχικών υπαλλήλων, χρήσιμων για το διευρυμένο θερινό ωράριο.

Όσον αφορά τους συμβασιούχους με εξειδικευμένη εργασία και μακρόχρονη προϋπηρεσία και οι οποίοι έχουν κάνει ασφαλιστικά μέτρα, αλλά προσκρούουν στο Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο δεν αναγνωρίζει τις προσωρινές δικαστικές αποφάσεις, «με αποτέλεσμα να εργάζονται, να είναι χρήσιμοι εργαζόμενοι στα έργα του υπουργείου, αλλά να μην αμείβονται», ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι θεωρεί ως μόνη λύση την προκήρυξη ενός διαγωνισμού που θα μοριοδοτεί ανάλογα με τα έτη εμπειρίας τους.

Κρυωμα

Απο της 14ης Φλεβάρη νιώθω ένα τρομερό μπούκωμα τόσο στην μύτη όσο και στα πνευμόνια μου που δεν μου επιτρέπει να είμαι όσο ευδιάθετη θα ήθελα.
Μολις παρατηρησα οτι ο καλος μου εβαλε επιτελους το ελληνικο λεξικό στο firefox και μπορώ να διορθώνω τις λαθάρες μου για τις οποίες δεν ειμαι υπερήφανη.
Εχω παρατηρησει οτι οποτε γραφει εκεινος το μαθαινω τελευταια με το ιδιο να συμβαίνει και για το δικό μου μπλογκ.Οταν γραφουμε κατι δεν τρεχουμε να το πει ο ενας στον αλλο.Απλα αναμένουμε να το εξερευνήσει ο καθένας μόνος του.
Σημερα τον πετυχα λιγο πριν φύγει.Μου ειχε γραψει ενα μηνυματακι σε ενα ποστ ιτ και το ειχε βάλει στην τουαλετα με σκοπο να το δω μολις πάω να πλυθω.Αχ αυτο το μωρακι μου!
Χθες και βλεπωντας οτι ειχα χασει την λαμψη μου λόγω της ιωσης,με το που σχολασαμε ειχε την ιδεα για κινεζικη καρρυ σουπα.Σιγα μην αρνιόμουν.Βεβαια δεν ειχε τα αποτελεσματα που εχει αλλες φορες επειδη δεν την εφαγα οταν επρεπε.Δηλαδη την Παρασκευη,πριν ξεσπασει ο πυρετος και ολες οι ενδειξεις για το κρύωμα.Παραυτα,αυτη την στιγμή πίνω το καφεδακι μου και τρώω και το σοκολατενιο κρουασαν μου,ηρθε η περιοδος οποτε λιγη σοκολατα χρειαζεται.
Εν τω μεταξύ ενώ ειπα να βάλω ραδιο αντι για τηλεοραση,πάλι επεσα πανω στην ειδηση για το μοντελο και την κοκαϊνη.Τελικά ουτε το ραδιοφωνο ειναι καλη λύση οταν θέλει κανεις να ξεφύγει απο ολη αυτή την υποκρισία.Ναι υποκρισια ειναι.Λες και πρωτη φορα μαθαινουμε για την σχεση μοντελων με ναρκωτικά,πρωτη φορα η αστυνομια εμαθε για τον συγκεκριμένο.Ας μην τον παρακολουθουσε μηνες τωρα και θα σας ελεγα εγω αν θα τον πιανανε αλλιώς.Εκτος αυτού η αλλη υποκρισια βρισκεται στην αποκρυψη του ονοματος,ενω ολοι μα ολοι τον εχουν "φωτογραφίσει" περιγραψει,θάψει και πάει λεγοντας.Τι ειναι αυτο που κάνει νιαου νιάου στα κεραμίδια που αρχιζει απο Γου και τελειώνει σε άτα;Ποιος απλωσε τα ρουχα στην ταρατσα ε;;;;
Ετοιμαζονται για εκλογες.Τα μυριζομαι κατι τετοια εγω.Ολοι πανε απο πολη σε πολη,κανοντας τις αθώες περιστερες.Κυριοι υπολογοι για την υποθεση Βατοπαιδιου,ειπαν μπροστα στα μουτρα μας οτι θα ξαναμπουν στην μάχη της ψήφου.Με τι μουτρα τα λένε αυτά δεν ξέρω.Οπως επισης δεν ξερω γιατι ασχολούμαι ενω τα προσωπα αυτα θα βγαινουν και θα ξαναβγαινουν αφου ο Ελληνικος λαός δυστυχως ξεχνάει και μακαρι να βγω λάθος,που δεν θα βγω αλλα λεμε τωρα.Θυμάται κανεις τι εγινε τον Δεκεμβρη;Μπααααα!
Τον κυριο με τα ράσα που κυκλοφορει ανάμεσα μας ενω θα επρεπε να ειναι στην φυλακη;
Αν εσυ ετρωγες δημοσιο χρήμα θα ησουν εδω να με διαβάζεις;Μπααα!Εκτος αν ησουν βουλευτης και εχεις βουλευτικο ασυλο με το οποιο κρύβεσαι ,ή αν εχεις "χοντρη γλώσσα" κοινώς βίσμα,και "κρατας" καποιον απο τα αχαμνα,με αποτέλεσμα να σε βγάλει καθαρο.Ερωτησεις....
Γιατι δεν ανοιξαν τους λογαρισμους τον Κύριων εμπλεκομένων;
Γιατι τα καναλια σταματησαν να ασχολουνται με αυτο;
Γιατι ξαφνικά κανεις μα κανεις δεν ασχολειται με τον αρχηγο της υπόθεσης;
Ποιος ειναι ο υπευθυνος συγκάλυψης;
Γιατι;
ΓΙΑΤΙ;
Ποιοι ειναι αυτοι που καθοριζουν τι πουλαει στα καναλια και τι οχι;
Γιατι τα τηλεοπτικα καναλια να εχουν "Χρώμα";
Γιατι δεν γινετε καθημερινός ελεγχος σε πολυκαταστηματα τροφίμων και βενζιναδικα;
Γιατι δεν ακουστηκε τιποτα για ΦΑΓΕ και ΔΕΛΤΑ ενω τα ηλεκτρονικα ταχυδρομια εχουν παρει φωτια;

Ουφ βαρεθηκα τα τοσα γιατι και πως!

Βαρεθηκα να ακουω να γινονται απολύσεις επειδη καποιος τολμησε να πει την αληθεια!
Βαρεθηκα τους δηθεν και τους υποκριτές!
Βαρέθηκα να βλέπω δημοσιογραφους και τραγουδιστες σε θέσεις παρουσιαστων.
Βαρεθηκα την μεσημεριανη τηλεοπτική ζώνη!Ευτυχώς που δουλευω και δεν βλέπω τηλεοραση!Ευτυχως που υπαρχει το DVD και το downloading!

Βαρεθηκα να ρωταω ενω ξερω τις απαντησεις!

Λες το κρύωμα να φταίει για το παραλήρημα αυτό;
Λες να φταίει το OTRIVIN;

Μπουφ!Πάω να ασχοληθώ με την ζωή μου!
Καλήν σας ημέρα!(Αν και εξω ετοιμαζεται να βρεξει-χιονισει)

Α και κουταβάκι μου..σε εφχαλιστώ ζα το λετσικό στο filefots..Σε λατλευω πολύ πολύ..σέλω και ένα αλογάκι.....καφέ χιχιχιιχ σμουατςςςς!

16 Φεβ 2009

JOE CUBA

R.I.P Joe Cuba 1931-February 15 2009



Born "Gilberto Miguel Calderón" in New York City, Cuba's parents moved from Puerto Rico to New York City in the late 1920s and settled in Spanish Harlem, a Latino community located in Manhattan. Cuba was raised in an apartment building where his father had become the owner of a candy store located on the ground floor (street level floor). His father had organized a stickball club called the Devils. Stickball was the main sport activity of the neighborhood. After Cuba broke a leg he took up playing the conga and continued to practice with the conga between school and his free time. Eventually he graduated from high school and joined a band.


In 1950, when he was 19 years old, he played for J. Panama and also for a group called La Alfarona X. The group soon disbanded and Cuba enrolled in college to study law. While at college he attended a concert in which Tito Puente performed "Abaniquito". He went up to Tito and introduced himself as a student and fan and soon they developed what was to become a lifetime friendship. This event motivated Cuba to organize his own band. In 1954, his agent recommended that he change the band's name from the Jose Calderon Sextet to the Joe Cuba Sextet and the newly named Joe Cuba Sextet made their debut at the Stardust Ballroom.

In 1962, Cuba recorded "To Be With You" with the vocals of Cheo Feliciano and Jimmy Sabater. The band became popular in the New York Latin community. The lyrics to Cuba's music used a mixture of Spanish and English, becoming an important part of the Nuyorican Movement.

In 1965, the Sextet got their first crossover hit with the Latin and soul fusion of "El Pito (I Never Go Back To Georgia)". The "Never Go Back To Georgia" chant was taken from Dizzy Gillespie's intro to the seminal Afro-Cuban tune, "Manteca". Jimmy Sabater later revealed that "none of us had ever been to Georgia". [1]

Along with fellow Nuyorican artists such as Ray Barretto and Ricardo "Richie" Ray, Cuba was at the forefront of the developing Latin soul sound in New York, merging American R&B styles with Afro-Cuban instrumentation. Cuba was one of the key architects behind the emerging Latin Boogaloo sound, which became a popular and influential Latin style in the latter half of the 1960s. In 1966, his band which included timbales, congas, sometimes bongos, bass, vibraphones, and the piano among its musical instruments, scored a "hit" in the United States National Hit Parade List with the song "Bang Bang" - which helped kick off the popularity of the boogaloo. He also had a #1 hit, that year in the Billboards with the song "Sock It To Me Baby".

On April 1999, Joe Cuba was inducted into the International Latin Music Hall of Fame. In 2004, he was named Grand Marshall of the Puerto Rican Day Parade celebrated in Yonkers, New York. He was also the director of the Museum of La Salsa, located in East Harlem, Manhattan, New York.

Cuba died on February 15, 2009 in New York City, after being removed from life support. He had been hospitalized for a persistent bacterial infection.
wiki.org

Σαββατο Βραδυ..

Το πρωι ψωνια για το Σαββατοκυριακο,κυριως τροφιμα,ενω ο καλός μου ειχε μαθημα στις Βρυσσες με το τμημα Proficiency και θα γυρνουσε σπιτι κατα τις τρεις,μετα το καθιερωμένο meeting στον Ασωτο Υιο,στο Κουμ Καπί.

Παντου κοσμος,τα μαγαζια μεσα στο κοκκινο,ο λαιμος μου ολιγον δαρμένος επειδη φωναζα σε δυο τμηματα που ηταν δυο λαλουν και τρεις χορευουν.Ηταν και το χαμουρεμα με τα μαγουλακια του ανιψιου.Αχ αυτα τα μαγουλακια!Ο οποιος ανιψιος ταλαιπωρειται με το αναπνευστικό του εδω και μερες.Γενικά,μαλλον πως κολλησα το κρυωμα.

Εριχνα στο μεταξύ και κλεφτες ματιές στα μαγαζια και κυρίως εψαχνα για αυτο το κατι,το διαφορετικό.Ολες οι βιτρινες "πιασμένες"ειδικα αυτες με τα εσωρουχα,με ηλικίες απο 16 μεχρι και 60 (;).Ευτυχως,ειπα από μεσα μου που ποτέ μα ποτέ δεν αγοράζω κατι απλα για εκεινη την ημερα.Το μονο που αγορασα ειναι ενα κοκκινο μανό για τα νυχια.Οχι για μενα αλλα για την μαμα.κοκκινα βαφω μονο των ποδιών επειδη φοραω τα χορευτικα και φαινονται.Νυχια χεριων δεν βαφω.Χαλανε γρηγορα με το πλισιμο πιατων χλωρινες κλπ.Οχι οχι γαντια ποτέ.Δεν τα μπορω με τιποτα,με τιποτα λεμε.
Ενιγουϊ,υποψιαζομαι οτι επεσε πολυ χρημα το Σαββατο.Τοσο το πρωϊ,οσο και το βράδυ.
Αυτο το μεγάλο ΓΙΑΤΙ (γινετε αυτο στις 14 Φλεβάρη) αρχίζω να το κατανοω slowly slowly.
Τα μικρα,τα οποια ειχαν γεμισει τα μαγαζια τυπου "rezerva" ηταν ευτυχισμενα που ειχαν την δυνατοτητα να γιορτασουν,να πουν σ'αγαπω,να χαμογελασουν και να δωσουν και κανενα φιλάκι,οπως στις νεανικες σειρές.Οι αντρες μπαινοβγαινανε σε ανθοπωλεία και ειδη δώρων,οι γυναικες μπαινοβγαινανε σε ειδη εσωρούχων και ενδυσης,για το τελευταιο αφορμη θελανε.Ειμαστε συλλεκτριες τι να κανομε,βαζω και εμενα μέσα.
Θεωρώ,οτι οι μεγαλοι το κανουν αυτο,ειτε επειδη δουλευουν πολύ,ειτε επειδη εχουν κανει καποια κουτσουκέλα οποτε και με αυτον τον τροπο πιστευουν οτι θα μπαλωσουν για οσο μπορουν τα αμπαλωτα,ειτε επειδη απλα βρηκαν λογο για να αφησουν τα παιδια στην μπειμπισιτερ,για να ξεσαλωσουν.
Προσωπικά,εγω δεν περιμενω μια ξενοφερτη μέρα για να του πω ποσο πολυ τον λατρευω.
Το βρισκω γελοιο λοιπόν,ολο αυτο που γίνετε αλλα χαιρομαι για τα μαγαζια που σε μια μερα θα βγαλουν οσα βγάζουν σε μια εβδομαδα μη πω και μήνα.Για να μην γκρινιαζουν για κρίσεις που μεταξύ μας ακομα δεν εχει φτάσει ουτε καν στην πορτα μας.Απο το καλοκαιρι και μετα θα αρχισουν τα πρωτα κρουσματα.
Χμ τι ελεγα;Αχ ναι..
Από ενα μικρο χαρτακι με μια καλημερα,απο ενα κειμενο word που εχει γραψει για να το βρεις εσυ, με το που θα κουνησεις το ποντικι για να φυγει το screensaver,απο μια λεξούλα,ενα βλέμμα,ενα χάδι.Μην νομιζετε οτι παραεχω δαγκωσει την λαμαρινα,ουτε οτι ειμαστε νιοπαντροι.Αυτα γινονται απο τοτε που ειμαστε μαζι.
Εδω και δυο χρονια,οπως και φετος καναμε αυτο που ξέρουμε, παρεα με τον 38αρι πυρετο που με ειχε επισκευτει.Σπιτι ,κινεζικο,ταινια,αγκαλιτσες,φαρμακα για μενα.
Ειχαμε και ρουεδα στις 8 και παρότι ενιωθα ασχημα λογω του πυρετού,την ευχαριστήθηκα.

Καιρος ειναι πια,να παψει αυτη η ταση του βγαινω εξω ξοδευω το απιστευτο χρημα για να κανω τον αλλο ευτυχισμενο.Αν γινεσαι ευτυχισμενος ετσι,τοτε η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζετε παιδια μου και να το κοιτάξετε.Βρείτε την ευτυχία και την αγαπη στα απλα πραγματα και επισης να μην ακουω την ηλιθια για μενα ατακα του τυπου,"ε ειμαστε 30 χρονια μαζί τι να γιορτάσουμε;" γιατι το οτι αντεχετε ο ενας τον αλλο 30 χρονια το οτι εχετε υπομονη,το οτι ειστε μαζι ειναι λόγος εορτασμού.
Μακαρι και εγω να ζησω με εκεινον τόσα χρόνια,μακαρι να μπορεσω να τον κοιταω στα ματια 30 χρονια μακαρι να γερασουμε μαζι,μακαρι να μπορεσουμε να φύγουμε και μαζί.

Αυτό ειναι ευτυχία..

Η δικια του αναρτηση εδώεδώ

10 Φεβ 2009

Rest In Peace Orlando "Cachaito" López ..

Αλλο ένα μέλος του θρυλικού συγκροτήματος Buena Vista Social Club έφυγε από τη ζωή.Ημουν τυχερη που τον ειδα μαζι με το γκρουπ περσι το καλοκαιρι στο Σταδιο Χανιων. Ο διάσημος μπασίστας Ορλάντο «Κασαΐτο» Λόπεζ, για πολλούς η «ψυχή» του συγκροτήματος, πέθανε χθες Δευτέρα, σε ηλικία 76 ετών, σε νοσοκομείο της Αβάνα.

Ο θάνατός του οφείλεται σε επιπλοκές που προέκυψαν έπειτα από εγχείριση προστάτη.

Ο Λόπεζ υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος. «Χάσαμε έναν σπουδαίο φίλο. Θα τον θυμάμαι ως έναν εξαίρετο μουσικό και ως έναν εξαίρετο άνθρωπο» δήλωσε ο κιθαρίστας Μανουέλ Γκαλμπάν.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε τη δεκαετία του '90 από τον Αμερικανό κιθαρίστα και παραγωγό Ράι Κούντερ, που βρήκε και «ένωσε» τους κορυφαίους «συνταξιούχους» Κουβανούς μουσικούς.

Εκ τότε αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα μουσικά σχήματα της διεθνούς σκηνής.


Born in Havana in 1933, Orlando "Cachaito" López first got actively involved in music when he was only nine years old. By the age of eleven he was involved with an orchestra with his aunt. His early desire was to play the violin, but his Grandfather Pedro insisted he to took up the double bass, as there had been a long tradition of bassists in the López family - legend has it that there are over 30 bassists in its lineage; a trend that they did not want stopped.[1] He started learning the double bass on a cello, quickly moving onto a double bass when he was large enough. His musical career is said to have started when he was twelve, and at the age of 13, Cachaíto composed his first piece, a danzón called Isora Infantil. By the time he was 17 he replaced his uncle as the bassist with Arcana y sus Maravillas, a band that had been around since before Cachaito was born. He made such an impression on the group that he was asked to stay.

In the 1950s, he helped create the descarga style of music that is a mix between jazz-styled improvisation with Afro-Cuban rhythms, and by 1957 he was playing with the hugely popular Havana dance band, Orquesta Riverside. In the 1960s, he became a bassist with the National Symphony,[1] and was also a key member of Irakere, a Cuban experimental band that combined pop, classical, Cuban folk, African and jazz influences.

He was also a member of the Buena Vista Social Club (appearing in Wim Wenders' documentary "Buena Vista Social Club"[1]), a formal, upper class social club for young people to drink and dance. He was the only member to appear in all of the band's recordings. After a career spanning some 60 years, Cachaito is still touring and recording (including playing bass as part of a Cuban touring group also featuring Guajiro Mirabal, Aguajé Ramos and Manuel Galbán[1]), and many consider him to be one of the finest bassists in Cuba.

López died in a Cuban hospital on February 9, 2009, of complications from prostate surgery. He was 76.

Πηγή:wikipedia & in.gr

Sonora Carruseles - La Comay



Ενα εξαιρετικο κομματι για rueda..Υπεροχα κορμια λικνίζονται στους ηχους αυτου του κομματιου..

Αποκριες ειναι...;)

9 Φεβ 2009

Προσκλήσεις παρακαλώ;


Αυτη την πρόταση θα την ειπα παρα πολλες φορες χθες.
Ας τα παρω ομως απο την αρχη.
Ημουν ανησυχη απο το πρωϊ.
Πως θα γινει το απογευμα να ειμαι και σε δυο μέρη,χωρις να παραξηγηθει η μια πλευρα ομως,μιας και η αλλη ηξερε το διλλημα μου και απλα με αφησε να επιλεξω μονη μου.
Ωραία πραγματα ......και ακομα πιο ωραια ειναι οταν ο αντρας σου ειναι διπλα σου ακομα σε μηδαμινης αξίας ζητήματα.Ενα απο τα πολλα πραγματα που μου αρεσουν σε εκεινον.
Η λύση βρέθηκε.Δεν θυμάμαι αν το σκεφτηκα εγω ή το προτεινε ο καλός μου για να με βγάλει από το αγχος που είχα.
Θα πηγαινα μεχρι να ξεκινήσει η εκδήλωση ετσι ωστε να βοηθησω με τις προσκλησεις και την λαχειοφορο αγορά.Εβλεπα εδω και μέρες οτι ετρεχαν τρία ατομα σε ολη την Ενωση.Μια αξιαγαπητη κυρία οι οποια ειχε οργωσει όλη την πόλη για να μαζέψει δωρα της λαχειοφόρου,η μητέρα μου σαφώς,η οποία εκτός τα της δουλείας και πιστεψτε με γινετε χαμός με τις καταγγελειες καταναλωτών,ειχε και το "βάρος" της οργάνωσης μιας και το υπολοιπο διοικητικό αλλά και οι εθελόντες ειχαν εξαφανιστεί,μα και ο Χρήστος ο οποίος βοηθησε στις προσκλησεις και την λαχειοφόρο (την οργανωση και την εκτυπωση αλλα και το φακέλωμα τον χιλίων τριακοσίων φακέλων).
όλα ηταν έτοιμα από νωρίς το πρωϊ.Πηγα στο πατρικό,εφτιαξα της μαμας το μαλλί,γυρισα σπιτι και μαγειρεψα μια εκπληκτική παστιτσάδα με κοτόπουλο,καθαρισα το σπιτι,επλινα ρουχα και γενικώς ημουν σε μια απιστευτη εγρήγορση.Τωρα απομενει μια στιβα ρούχα να σιδερωθουν και να ταχτοποιηθόυν αλλα απο αυριο γιατι σήμερα εχω να κάνω αλλα.

Από σημερα κιολας,ξεκιναω διατροφη γιατι αυτα τα δυο κιλα δεν μου πανε ασχετα με το τι λένε οι αλλοι.Εφαγα λιγο απο το κεικ που μας εδωσαν στην χθεσινη εκδήλωση και τωρα πίνω το διπλό εσπρεσακι μου.Εχω να διορθωσω και κατι καθηστερημένα τεστ απο απόντες μαθητές.
Στο θέμα μας ομως.Ερχεται ο Χρήστος τρωμε και μετα εβαλε μια ταινια από το Izak (φορητος δίσκος) για ν αχαλαρωσουμε.Εχω την εντυπωση οτι αυτού του ειδους οι ταινίες δεν μαρεσουν με την καμία.Ουτε πως λέγεται δεν θυμάμαι,μαλλον δεν θέλω να θυμάμαι.Ειχε να κάνει με εναν Αμερικανοαφρικάνο και 13ις λεσβίες.Επαιζε και η Μόνικα.Ποια Μονικα;Τς τς τς!Η Μπελούτσι φυσικα.Σε ολο το εργο εβλεπες γνωστους ηθοποιους.Μα η Μονικα ..οπως και να το κανουμε ειναι η Μόνικαχαχαχαχα.Εχω πλακα.
Τα λέω εγω που πιστευω πως η Μονικα δεν ειναι ηθοποιός.Απαραδεχτη..
Ενιγουέις,μετα την απαραδεχτη αυτη ταινια κατε εμε παντα,ειχε φτάσει κιολας πεντε το απογευμα.Που ωρα για ξεκουραση και κλεισιμο βλεφάρων..Πηγα φορτσατη για λουσιμο μαλλιων,ωσπου χτυπησε το κινητο μου.Ηταν η νυφη μου που ηθελε να ξερει τι ωρα να περασει να με παρει γιατι θα ξεκινουσαν απο το σπιτι σε λιγα λεπτα.Η αληθεια ειναι οτι τα πηρα λιγο.Οχι με την βιασυνη τους,αλλα με μενα που θα επρεπε να ειμαι ετοιμη και οχι να λουζομαι σχετικα τελευταια στιγμη.Οποτε αρχισε το στρες να με κυριευει.Εβαλα τον Αλφα για να ακουμε τον αγωνα της Λαρισας με την ΑΕΚ,ο Χρήστος ειναι Λαρισα,ενω εγω πηγα στην αλλη τηλεοραση αγκαλια με το πιστολακι μπας και ηρεμουσα λίγο.
Εννοειτε πως δεν ηρεμησα,μα μου εκανε καλο γιατι κουβεντιαζα με τον εαυτον μου γι οσα με πειραξαν στην συγκεκριμενη περιπτωση (λέτε να ειναι τα πρωτα συμπτωμπτωματα πριν το τρελλοκομείο;).Εκείνος σιωπηλός και συνάμα παρατηρητικός απλα ενιωθέ την ενταση .
Μου εκανε μια αγκαλια.Την ειχα τοσο αναγκη αλλα το βλαμμενο το μυαλό μου δεν με αφηνε να την απολαύσω.Εκει κολλημενο στην βραδινή εκδήλωση.
Κοβω μερικες απο τις σαλτσες της ιστορίας γιατι μακρυγορώ και αλλωστε δεν ειναι αναγκη να μαθαινετε ολα οσα εχω στο βαρεμενο εγκεφαλο μου.
Ηρθαν τα παιδια με πηραν και πηγαμε στο μαγαζι.Ηταν αρκετα νωρις αρα αρκετος χρόνος για οργάνωση και τελευταιες εντολές μεχρι να ερθουν τα δωρα της λαχειοφόρου , οπότε και θα έφευγα για να πάω στην γενική συνελευση του Συλλογου Αστρονομίας.Ετσι νομιζα......
Κοψαμε τις δικές μας προσκλησεις (τυπικα μιας και εγω οχι απλα δεν θα προλαβαινα να τσιμπολογησω κατι ουτε να παω τουαλετα δεν θα ειχα χρονο,ενω ο Χρήστος θα ηταν στην συνελευση)και κοιτούσα τα αποκόμματα για την κλήρωση.Κατι δεν μου πηγαινε καλα.Εμεις θα κρατουσαμε το μικρο κομματι και το μεγαλο θα το επαιρναν απο τον καθενα οι σερβιτοροι για να σερβιρουν το μενου.Χμ....Πως θα γνωριζαν ομως οι προσκεκλημενοι οτι ειναι οι νικητες αφού δεν θα ειχαν το αποκομμα;Οεο;
Αναλαμπή....!!Επρεπε να γραφουν τα επιθετα πανω στα αποκομματα που θα κρατουσαμε εμεις ετσι ωστε με την επιλογη του κλήρου να ξέραμε και να φωναζαμε απλα,το επιθετο του.Ατς!
Στο καπακι ομως ηρθαν και οι πρωτοι καλεσμένοι.Τσεκαρε ο αδελφος μου τις προσκλησεις και ενω πηγε να τους αφησει να περασουν,ριχνω ενα σαλτο και τους ρωτάω το επιθετο τους για να γραφτει πανω στα καρτελακια που κρατουσαμε.Με κοιταξαν με ενα βλεμμα γεματο απορία,μα η εξηγηση ηρθε αμεσα για να εισπραξω ενα χαμογελο.Η κληρωση αφορούσε μια χρυση λίρα προσφορα της Τράπεζας Χανίων.
Για να μην αναλυω πάλι,πιστευω οτι εκανα πολυ δουλεια χθες και ηταν κατι που το γνωριζα.Η μητερα μου ξερει ποσο οργανωτική μπορω να γίνω και εκει στηριζοταν.Δεν ηταν δυνατο να την απογοητευσω.
Εν τω μεταξύ,η εκφραση ολα για καποιο λόγο γινονται, κολλαει αψογα για οσα θα διηγηθώ.
Στην αντιπερα οχθη,εννοώντας την συνελευση,τα πραγματα δεν ηταν οπως τα ειχαμε υπολογίσει.Ελαχιστη η παρουσια των μελών,δεν υπηρχε ο προβλεπόμενος κοσμος συμφωνα με το καταστατικο,με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί.
Εδωσαν παρών 11 ατομα απο τα οποια τα πεντε ηταν απο την Σητεία.
Αρα αν αφηνα την εκδηλωση γι ανα δωσω παρών και εγω,πιθανον θα γινοταν μπερδεμα με αρκετα πραγματα και αυτο θα ειχε αντικτυπο σε εκείνη.Δεν θα το ηθελα.Ημουν εκει για εκείνη και τις προσπαθειες της για μια καλυτερη αγορά,μια αγορά χωρις εκμετάλευση του καταναλωτη.
Οταν ηρθε απο το κεντρο ο Χρηστος,ενω χαμογελουσε τα ματια του εδειχναν το αντιθετο και τα παραπανω ηταν η αιτία.Ηταν τοσο προετοιμασμενος.Με φακελους,cd δεδομενων για τα μελη ολα αυτα,με προτασεις για το ετος αστρονομιας που ειναι φετος για οσους δεν το γνωριζουν.Θα χρειαστεί να ξαναγινει αυτη η συνελευση.Πότε;Noone knows yet.

Ετσι περασε και η Κυριακή.
Ευχομαι η επομενη να εχει εκδρομή,δασος,ανακαλύψεις.Μου εχει λειψει...και ας ξυπνούσαμε οκτώ το πρωϊ.
Ημουν πολυ μπλαμπλατζού;
Ας ημουν.Γιαυτο βρίσκεστε εδώ,απο τους παλιους λέω,επειδη ειμαι πολυ λεπτομερεις.Ε;

Τωρα οι αλλοι που θα αρχισετε να κρίνετε,αλλαξτε μπλογκ.Τοσο απλα.Μην μπειτε καν στον κοπο να στείλετε ανεγκεφαλα μειλς.Δεν σας υποχρεωνει κανεις να διαβάζετε για την ζωή μου.Υπαρχει κατι καλύτερο.Να ασχοληθείτε με την δικια σας :)

Σμουτσακια σε οσους αρεσει αυτο που ειμαι..για τους αλλους χμ ..περαστικα σας:ρ

I'm back!Με δίψα για γνώση και ενημέρωση...

7 Φεβ 2009

Μερικές φορές...

...και ενώ προσπαθω να κόψω όσο μπορώ τα γλυκά,με πιάνει μια γλυκομανία που δεν γίνετε να γλιτώσω.
Μετά τον γάμο ξαναπήρα τα δυο κιλακια που εφυγαν χωρις να κανω και καμια ιδιαιτερη προσπάθεια ενω τωρα που προσεχω και τρωω οτι και πριν νιωθω πρισμένη ,φουσκωμένη και με τάση να τσιμπολογώ.
Χθες πηραμε ετοιμο φαγητο απο εξω καθως και παστούλες.Περιμέναμε και το Σοφακι να ερθει απο το σπίτι οποτε ειπαμε να απολαυσουμε ενα πληρες γεματο θερμίδες μενου.
Τωρα εχω διπλα μου μιση παστουλα και ειλικρινα δεν νιωθω τυψεις.Σίγουρα ομως αυτα χρειαζεται να κοπουν,τοσο για μενα οσο και για τον αντρα μου που τον παρασερνω ενω εκεινος προσπαθει να χασει με περισσοτερη λαχταρα καποια κιλακια.
Ναι ειμαι απαραδεχτη ,το ξερω.Θα προσπαθησω να το σταματησω αυτο.Αυτη την λύσσα για γλυκό και αλμηρο συνάμα.Οοοοοοχιιι δεν ειμαι εγγυος.Το μονο σιγουρο.Απλα οι ορμονες μου μετα την περιοδο εχουν αφηνιασει.Επίσης εχω να καταγγείλω ότι αυτο το λαπτοπ,το νοουτμπουκ καλυτερα του Χρήστου δεν εχει το addins του λεξικού οπότε δεν μπορώ τι πατατα εχω κάνει με την ορθογραφία.
Ετοιμαζομεθα να παμε στο γραφείο της μαμάς να βοηθήσουμε για τα της αυριανής συνεστίασης αφιερωμένη στα ΜΜΕ των Χανίων(αραγε τους κάλεσε όλους η ξέχασε κανεναν;),με κοπή πιτας,λαχειοφόρο αγορα και μάσα.Την ιδια στιγμη αυριο έχουμε γενική συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Αστρονομίας Κρήτης και αφου ειμαι μελος του διοικητικού οφείλω να ειμαι εκει.Χωρισμένη στα δύο δλδ.Περισσοτερες πιθανότητες παντως έχω για να πάω στην συνελευση.Εχουν γινει πολλα με το forum υπαρχουν γενικοτερα θέματα προς συζητηση και θέλω να ειμαι εκει.
Ευτυχως που υπάρχει και το σημερινο μάθημα της Ρουέδας για να χαλαρωσουμε και να ξεφύγουμε και λιγο.Οσο για το after βλέπουμε,απρογραμματιστο αν και υπαρχει επιλογη για παρτι και οχι για οποιοδηποτε παρτι αλλα για σαλσα παρτι.Θέλω βεβαια να ασχοληθω με το Βγενιώ δλδ εμενα γιατι με εχω ολιγον παραμελήσει οσο αφορα τα καλλωπιστικά.

Σας φιλω για την ωρα...smoucharakiaaaa!!!(στα κρητικά το σμουτσ :p)

3 Φεβ 2009

Πεθαινω για σένα..

Ειναι μια εκφραση που δεν την εχω πει ποτέ μου και δεν ξερω αν θα την πω ποτέ.Ειμαι σιγουρη ομως πως υπάρχουν ανθρωποι που την λένε πανω σε στιγμές παθους καβλας η σε στιγμές που προσπαθουν να πείσουν καποιον για το πως αισθάνονται.

Αφορμη για το τιτλο αυτης της αναρτησης ειναι η ταινια της Ελενης Ραντου.Μια ταινια την οποια πηγα και ειδα με γυναικοπαρέα μετά από χρόνια.Δεν ειχα γυναίκες φίλες.Σας εχω μιλήσει για αυτό.Αρχισα να ξαναεμπιστευομαι με λίγη "πισινή" βεβαια και μου αρέσει.

Δεν θα σχολιασω την ταινια γιατι από την μία δεν ειμαι ειδικός μα από την αλλη δεν θέλω να παρασυρω οσους από εσας θέλετε να πάτε να την δείτε.Με χαλασε που ειδα παιδια μεσα στην αίθουσα.Ενιγουέϊ οποιος την δει ας περασει απο εδω να μου πει την αποψη του και να αρχισουμε μια κουβεντουλα.

Η κλασσικη ερωτηση "Πως πάει ο εγγαμος βίος;" συνεχίζει με εμας να τους διαβεβαιωνουμε ότι δεν αλλαξε κατι μιας και μέναμε μαζί.
Ξερουμε τις συνήθειες ο ενας του άλλου,συζητάμε,κλπ.Ανακαλυπτουμε ο ενας τον αλλο και μας ενθουσιαζει αυτο.Μεταξύ μας, πιστευω ότι τα βασικα και τα ουσιαστικά τα γνωριζουμε οποτε δεν θα εχουμε δυσαρεστες εκπλήξεις στο μελλον,σε αντιθεση με αλλα ζευγαρια οπου τα μαθαινουν κατα την διαρκεια του εγγαμου βιου,η που παντρεύονται για λάθους λόγους.
Ολα καλα λοιπόν,με τα μαθηματα στο φροντηστηριο,με τις Κυριακατικες εξορμήσεις μας,με τα λατιν παρτι και με οσα γνωριζατε οτι ασχολουμαστε.
Ετοιμαζόμαστε σιγα σιγα για το πρωτο φεστιβαλ κουβανέζικης σαλσα που θα γινει στην Θεσσαλονίκη αν δεν κανω λαθος 13 με 16 Μαρτίου (;).Ετοιμαζομαστε για τις αποκριες που θα ειναι αυτον τον μήνα.Εκδήλωση στο σχολειο.Ειναι πολλα να γινουν.
Κλασσικα θα μου πείτε,ειναι ωραιο αυτο ομως.Δεν σου μένει χρόνος να βαρεθεις.Κανεις αυτο που γουσταρεις οσο θες και καλύτερα,οσο μπορείς.Τα θέλω μας καμια φορα ειναι περισσοτερα απο τα μπορω.Οπότε και αναλογα με τις δυνάμεις μας πράττουμε.
Η ουσία ειναι να κάνεις ονειρα και οταν πραγματοποιεις ενα ,συνεχιζεις να ονειρευεσαι και να δοκιμάζεις για το επόμενο βάσει αυτων που μπορείς.

Ταλαιπωρια δυο εβδομαδων προσπαθωντας να παμε στην δουλεια μας.
Μπλόκα,μπλόκα και πάλι μπλόκα.
Υπηρχαν περιφερειακοι δρομοι μέσω Μαλαξας αλλα και Κάμπων.Δοκιμασαμε αρκετες παραλλαγες.Στυλος Σαμωνας Ραμνη Αγ παντες Κοντοπουλα Κατωχωρι..χαμός
Απο μιση ωρα που κάναμε κανονικα,με τα μπλοκα φτασαμε την μιαμιση μιας και παιρνουσαμε μεσα απο χωρια και ειδικα τα βραδια ειμασταν εμεις οι λύκοι και οι γυφτοαρκούδες.
Στο τελος βεβαια με τις παραλλαγες το μιαμιση το καναμε μια,να ναι καλα το gps και εγω που ελεγα στον καλό μου σε 3,5 χλμ στροφη δεξια...
Αχ αυτοί οι αγρότες.Δεν λέω πως δεν έχουν δίκιο.Απλά δεν το διεκδικούν σωστα.
Περιστατικο...την περασμένη Τεταρτη στην λαϊκή περιμενα να ειναι αδεια τουλαχιστον για τα λαχανικα και τα φρούτα.
Σιγα μην ηταν.Και αναρωτιεμαι και εγω η καημένη..ετσι κανουν αγώνες;
Το μπλοκο μπλοκο , η λαικη λαικη και το καφενειο καφενειο..;
Ωραια τα λετε.Να ναι καλα οι αλλοδαποί που κανουν τις δουλειες που θα επρεπε να κανετε εσεις αντι να ειστε στα μπλοκα.
Θελω να γραψω πολλα..γιατι με εχουν φερει στα ορια μου,με αυτα που ακουω αλλα και αυτα που βλέπω αλλα εχε χαρη που ο χρονος κυλάει και εχω και δουλειές.

Εν κατακλειδι,μετα απο το μικρο σεντονακι που εγραψα υποσχομαι στον εαυτον μου πως θα ξαναεπιστρεψω στην συγγραφη κειμένων γιατι μου ειχε λειψει.


"Δεν εχει σημασια να πεθαινει καποιος για σενα αλλα να ζει για σενα.."
Ελένη Ράντου...


Σας φιλώ στις μαγούλες..