Online reading:

web stats

29 Φεβ 2008

Τι εκανα αυτες τις μερες μερος 2ο

Απο χθες νιωθω το σωμα μου βαρυ.
Τα κοκκαλα μου πονανε,ο λαιμος μου τραχυς,η κοιλια μου,τα ματια τσουζουν,στο κεφαλι μου τρεχουν πολλα,σε σημειο να κολλαει το βλεμμα και να χανομαι για κανα διλεπτο.Ελπιζω να μην ειναι κρυωμα απο αυτο που περιτρυφυριζει πολλους εδω στα Χανια γιατι οκ μου φτανει η περιοδος και τα φαινομενα της.Δεν υπαρχουν περιθωρια για αρρωστια.
Ειναι γεγονος πως οσο μεγαλωνω τοσο ευαισθητη γινομαι.Απο την μια η υγρασια που δεν την μπορω με τιποτα,απο την αλλη η σκονη,οπου η παρουσια της μου φερνει καταροη για ωρες.Δεν μπορω να γλιτωσω οτι απο το ενα ουτε απο το αλλο.
Βγηκαν ωραιες οι φωτογραφιες απο το χορευτικο,μεχρι και εμενα μου αρεσουν.Ωραιο μακιγιαζ ειχα κανει,το κλασσικο βλεμμα πηρε την θεση του μπροστα στο φλας.Παρατηρουσα το οριενταλ,που τοσο μου αρεσει.Αν δεν κανω την πλαστικη στην κοιλιτσα να φυγει η μεγαλη τομη δεν προκειται ποτε να παρω μερος σε χορευτικο αυτου του ειδους.
Μικρο το κακο θα μου πεις,σε σχεση με οσα θα γινουν απο εδω και περα.Σχολη,αγγλικα,το συνεδριο Bookcrossing,το Φεγγαρι στην Ροδα (το παιχνιδι των Ποδηλατρων)ισως γαμος 80% (για Σεπτεμβριο σκεφτηκαμε πριν ανοιξουν τα φροντηστηρια),σεμιναρια και πολλα αλλα.

Τις προαλλες ηρθε ο ηρωας των βιβλιων της Ajr & Bjr,ο Ace.Καλα το τι εγινε...πανικος.
Τα σημερινα παιδια δεν εχουν αυτο που ειχαμε εμεις οταν ειμασταν στην ηλικια τους.Λες και εχει χαθει η αθωοτητα τους μετα τον χωρισμο των γονιών τους,και στις Βρυσες ειναι μεγαλο το ποσοστο των χωρισμενων.Ισως επειδη παντρευονται σε μικρη ηλικια,δεν ξερω.
Οποτε και τις κεραιες του πειραζαν,ο Ace ειναι ενας κιτρινος εξωγήινος θα τον δειτε σε φωτο παρακάτω,τι ελεγαν και τον ρωτουσαν αν ειναι γυναικα,εβλεπαν την κοτσιδα τη κοπελας που υποδυόταν τον Εις,του πειραζαν την στολη και τον κοροϊδευαν.
Τα θετικα στην ολη ιστορια ηταν,οτι οταν ο Εις τους ρωτουσε πραγματα στα Αγγλικα απαντουσαν μια χαρα και χωρις δυσκολιες,εκτος απο τα πρωτακια που ηταν λογικο,οποτε εγω καμαρωνα σαν παγώνι.Μεγαλη στιγμη για μενα ηταν με τα τραγουδακια.Με την Ajr τα εχουμε μαθει σχεδον απεξω και οταν αρχισαν να παιζουν τα παιδακια μου αρχισαν με δυνατη φωνη να τα λενε.Εχουν βοηθησει και τα cd που εχουμε δωσει για να ακουνε την προφορα στο σπιτι.
Την Δευτερα που θα κανουμε μαθημα,θα μαλωσω δυο τρεις.Ηταν απαραδεχτοι.Οκ λες ειναι παιδια,αλλα το να κλωτσανε την κοπελα η οποια ηρθε να παιξει μαζι τους,η να της τραβανε την στολη επιτιδες για να αποδειξουν οτι ειναι ψευτικος Ace,ok man chill out a bit.Μην νομιζετε πως θα ειμαι και πολυ αυστηρη.Απλα η ιδεα του να γραφουν την αντιφραφη τους επι δυο και τρεις φορες δεν τους αρεσει,ουτε οταν θα τους βαλω λεξιλογιο τα 10 πρωτα κεφαλαια.Ειμαστε ηδη στο εικοστο πεμπτο.Α μου ηρθαν πολλες ωραιοτατες ιδεες τωρα. Χεεχεχεχε.
Μολις με πληροφορισε ο καλος μου,οτι δεν θα γινει η συναντηση του Σφακ.Ανακουφιστηκα η αληθεια ειναι.Ετσι οπως νιωθω και Σφακ και Rueda θα ηταν too much.
Ειναι στις Βρυσες σημερα μονος του, ενω εγω εχω ρεπο,υπο αλλες συνθηκες και εφοσον ειχα μαθημα,δεν θα καθομουν να γραφω αυτη την αναρτηση αλλα θα ημουν στην σχολή.

Ακομα δεν εμαθα τι θα γινει με το CAM.Τι αποφασισαν τελικα;Θα το γλιτωσω ή δεν θα το παρω φετος;Τουλαχιστον να ξερω αν θα το βαλω στην λιστα η οχι.Ειμαι τοσο τελειομανης που δεν μπορω τις εκρεμμοτητες.Τρωω κολλημα.Θελω να τα ταχτοποιησω ολα.Εφοσον ειναι στις δυνατοτητες μου παντα.Τωρα που μπορω γιατι μετα με οικογενεια δυσκολα γινεσαι 10000 κομματια.Προτεραιοτητα για μενα θα εχει το παιδι και η οικογενεια και μετα ολα τα αλλα.

Ο Ιανουαριος ηταν πολυ χαλια μηνας.Προσπαθουσα να μην σκεφτομαι τον θανατο αλλα εκεινος δεν με αφηνε.Ψυχολογικο θα μου πειτε,που συμβαινει οταν το μυαλο θελει να παιξει.Την ωρα που γυρνουσαμε Χανια απο μια δυσκολη μερα,τσουπ να τη η σκεψη,με το που ακουγα κλασσικη μουσικη νατος παλι,σκιρτιματα φοβου και αγωνιας στην καρδια μου και να σφιγγομαι για να μη με παρουν τα κλαμματα.Ειναι πολλες φορες που με πιανω να λεω "κανεις δεν θα γλιτώσει" και να ριχνω ενα χαμογελακι αλλα μεσα μου τρεμω.

Ας αλλαξω θεμα ομως γιατι μαυρισε το τοπιο.
Ο υπολογιστης μου ειναι κλειστος εδω και μηνα.Χαλασμενος με τη "μπαταρια" αν το λεω καλα, του τροφοδοτικου off και οχι μονο.Ειχα βαλει το αδελφακι μου να το φτιαξει but το φτιαξιμο αντεξε μια βδομαδα ισως και λιγοτερο,δεν θυμαμαι.
Ευτυχως εχω το λαπτοπ δανεικο απο τον Χρηστο,ειναι γρηγορο το ατιμο και παει σφαιρα,οποτε και εγω και η μαμα τον δουλευουμε.Απο εβδομαδα ομως θα τον παρω στην σχολη.
Θα κανω Pro engineer και ο εργαστηριακος βοηθος στο Cad μου ζητησε να φερω το λαπτοπ να μου βαλει το προγραμμα.Καλη φαση μιας και θα το εψαχνα μετα και δεν θα εβρισκα αυτο που ηθελα.
Οσοι απο εσας που διαβαζετε αυτη την αναρτηση εχετε σημειωσεις κλπ, στειλτε στο mail μου και θα το εκτιμησω οσο δεν μπορειτε να φανταστειτε.Το καλο με το Πολυτεχνειο ειναι οτι κανω μαθηματα που αλλου κοστιζουν ακριβα.Φετος εχει πολυ εργαστηριο και θα το απολαυσω και σαφως θα ριξω τρελλη προσπαθεια.

Μαλλον πως βρηκα και τι πτυχιακη θα κανω και με ποιον.Θα δειξει.

Κατσε ομως να βαλω την φωτογραφια με τον Ace & με τα παιδακια μου και να παω να λουστω,γιατι το μακρυ μαλλι αργει να στεγνωσει.











28 Φεβ 2008

Τι εκανα αυτες τις μερες


Δεν εχω πολυ χρονο στην διαθεση μου μιας και σε λιγο θα πρεπει να παω να κανω μαθημα.

Αυτες οι μερες ειναι φορτωμενες με πολλα πραγματα, με βασικα τις εγγγραφες στα εργαστηρια της σχολής καθώς και στην δουλεια.

Με δυσκολεψε πολυ η ολη διαδικασια των εγγραφων.
Τα περισσοτερα εργαστηρια ηταν απογευμα,με αγχωσε αυτο.Αποφασισα να στειλω mail σε καθηγητες υπευθυνους των μαθηματων αυτών.
Με ηρεμησαν με τις απαντησεις τους.Τα εργαστηρια δεν ειχαν καθοριστει ακομα και πως οι ωρες που φαινοταν στο προγραμμα ηταν απλα εικονικές.
Απο τοτε παρακολουθω καθημερινα το eclass.Μεχρι και σημερα εχουν τακτοποιηθει ολα,πηγα και γραφτηκα σε τρια απο αυτα, αφου τα εργαστηρια πλην ενος (CAM) εχουν και πρωινα ωραρια.Τι καλους καθηγητες που εχω!

Ενιγουεϊς, το ενθαρρυντικο για αυτο το εργαστηριο CAM ειναι οτι πριν απο μια ωρα με πηρε ο εργαστηριακος βοηθος.Καποιο απο τα παιδια στην ομαδα γνωριζοντας το προβλημα με τις ωρες που ειχα,πηγε και το αναφερε στον βοηθο,ο οποιο ςκαι με πηρε τηλεφωνο.Ταυτοχρονα ο κ.Φιλης ,την ωρα που ειχε κανονιστει να κανουμε μαθημα,θελει τελικα να κανει διαλεξη,οποτε ενα ακομα το θετικο στην ολη φαση.
Με πηρε που λετε ο εργαστηριακος βοηθός,μου αναφερε για την διαλεξη και για το οτι εμαθε πως ειχα προβλημα.Του εξηγησα οτι η μονη μερα που μπορω ειναι Παρασκευη και τα πρωινα καθημερινα.Για τα πρωϊνα ειχε προβλημα αλλα για την Παρασκευη το απογευμα οχι,και μου ζητησε να το κουβεντιασω μ ετην υπολοιπη ομαδα.Πηρα μια κοπελα,αλλα δεν την ακουσα θετική επειδη παει φροντηστηριο για τα μαθηματα του Πανεπιστημειου οποτε...
Γενικώς...θα δειξει.

Οσο για το Σαββατοκυριακο και το σεμιναριο λατιν,ολα ηταν εξαιρετικα.
Δύο μερες απολυτης σαλσα και styling,δυο ωρες την ημερα τρελλου κουνηματος και γυμναστικης του καθε μυ του σωματος μας.Αυτη η δραστηριοτητα μας χαλαρωσε και μας δραπετευσε απο τις καθημερινες μας υποχρεωσεις.
Την Κυριακη,μετα το σεμιναριο ειχαμε ισα 2 ωρες ξεκουρασης και μετα θα πηγαιναμε στο παρτυ-κοπη πιτα της σχολής μας οπου ειχαμε το χορευτικο μας.Εκει να δειτε αγχος.Αν θα θυμομαστε τις κινησεις αν θα μετραμε στον σωστο ρυ8μο και αλλα πολλα.

Μπορει να μην πηγε οσο καλα θα περιμεναμε,το κακο ματι βλεπεις,αλλα βγαλαμε τελειες φωτο με τα κοριτσια που συμμετειχαμε στο χορευτικο.
Μιας και δεν ειμασταν ικανοποιημενοι ο δασκαλος μας , μας προτεινε να το ξαναχορεψουμε στον αποκριατικο χορο την αλλη Κυριακη.Δεχτηκαμε ολο χαρα.
Οταν θα γινει αυτο θα ανεβασω και βιντεακι.Προς το παρον θα βρειτε στο youtube μονο κομματια απο τα χορευτικα του Kiki και Eli το εκπληκτικο ζευγαρι που μας μαγεψε στο σεμινάριο,οπως επισης και χορετικα των δασκαλων μας στο "Εκφραση".
Βεβαια εμεις,εγω και ο Χρηστος δλδ, δεν θα μεινουμε μονο σε αυτο το χορευτικο,σκεφτομαστε να κανουμε μια εκπληξουλα.Οχι οχι Ανθουλα δεν θα σου πουμε χεχεχε :ρΘα δεις την Κυριακη στο αποκριατικο ;)

Δεν ανεφερα, οτι αυτο το Σαββατο θα παρουσιασω την Οργανωση και προετοιμασια μιας Αστροπαρατηρησης.Ναι ναι.Δεν μπορω να μιλαω σε τοσο κοσμο αλλα ξερω πολυ καλα αυτο που θα αναπτυξω οποτε και με λιγη βοηθεια απο τον Chris θα τα καταφερω.

Χμ τι αλλο;Πολλα παρα πολλα αλλα πρεπει να κλεισω....με φωναζουν τα παιδια μου για μαθημα.

Ζα σαςςςς θα επανελθω συντομα ;)

20 Φεβ 2008

Σεμιναριο Salsa 23 και 24 Φεβρουαριου

Το αναφερε και ο καλος μου στο δικο του blog ειπα να το αναφερω και εγω.
Εκτος απο την κοπη της πιτας της σχολης χορου μας την Κυριακη,θα εχει και χορευτικα οπως και η Rueda που θα χορεψουμε 7 ζευγαρια.Το μεγαλο event θα ειναι το χορευτικο των παγκόσμιων πρωταθλητών salsa για το 2007 "Κικι και Ελλη" οι οποιοι θα μας κανουν σεμινάριο το Σαββατοκυριακο.

Περιττο να σας πως ποσο ανυπομονούμε ο Χρηστος και εγω.Λατινομανια σκετη.Ακομα και στο σχολείο με πιανω να σκεφτομαι φιγουρες ενω ο Χρηστος περπαταει σε ρυθμο σαλσας.Καλο ε;
Περσι ειχαμε παρει μερος σε ενα αλλο σεμιναριο και οχι απλα μας συνεπηρε αλλα πιστευω θα το θυμομαστε για χρονια.

Δειτε ενα βιντεακι που βρηκα με μαθημα που κανει αυτο το ζευγαρι.



Αυτο θα πει πορωση...;)

19 Φεβ 2008

Απροσμενη αλληλογραφια

Πριν καποιες μερες,ελαβα ενα ηλεκτρονικο γραμμα.

Στην αρχη νομιζα πως ηταν καποιο διαφημιστικο παρουσιασης βιβλίου.Λαμβανω αρκετα απο δαυτα τον τελευταιο καιρο.Ισως λογω bookcrossing πιστευω.

Ανταποκριθηκα σε αυτο, κανοντας μια προσκληση για το συνεδριο που ειναι σε λιγους μηνες.

Θα γινω πιο σαφής.

Ανοιξα τα mails μου και μεσα σε ολα που ειχα ειδα και ενα το οποιο το ειχε γραψει η κα.Λιτσα Καραμπίνη.Το επιθετο δεν μου θυμιζε τιποτα μεχρι που εκανα την ερευνα μου.

Ενιγουεϊ,αυτο το γραμμα ηταν μια προσκληση παρουσιασης του τελευταιου βιβλιου της με τιτλο «Τρεις μοναξιές και μια ληστεία» που θα γίνει την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008 και ώρα 19,30 στην αίθουσα Μουσών του Πνευματικού Κέντρου( οδός Κισσάβου 11).Οπως ηταν φυσικο απαντησα πως μου ηταν δυσκολο να παρεβρεθω λογω αποστασεων,μιας και μενω Χανια κλπ και εκει ηταν που την προσκαλεσα στο συνεδριο.

Εψαξα λιγο για την κα.Καραμπίνη.
Ενιωσα ηλιθια που δεν την θυμώμουν.
Εχω διαβασει δυο βιβλια της συγκεκριμενα τα ειχα δανειστει, απο φιλη.Το "Παραμύθι από χώμα και νερό " καθώς και το <"Γεννημένη ξανά"
Εξαιρετικη η γραφη της.

Την επομενη μερα λοιπον,λαμβάνω απάντηση της.
Ημουν ηδη ενθουσιασμενη για το οτι μια συγγραφεας οπως η κα.Λιτσα επικοινωνούσε μαζί μου και οτι την ειχε συναρπασει " η σιωπη" μου,ετσι είπε.Με τι περιγραφικο τροπο περιεγραφε συναισθηματα καταστασεις,δεν ειμαι ικανη να σας το μεταφερω.

Δεν θα μπορεσει να μας τιμησει με την παρουσια της στο συνεδριο αλλα εξέφρασε την επιθυμια της καποια στιγμη να συναντηθουμε και απο κοντα,πιθανον να ερθει στα Χανια για καποια παρουσιαση,αλλα αυτο εξαρταται και απο τον εκδοτη της.
Μακαρι να γινει αυτό.
Θα το ηθελα πολυ.

Τα βιβλία της κα.Καραμπίνης ειναι τα εξής:

«Κορίτσια με καλή ανατροφή»

«Από πού πάνε για τον παράδεισο;»

«Γεννημένη ξανά»

«Παραμύθι από χώμα και νερό»

και το τελευταιο της ειναι το «Τρεις μοναξιές και μια ληστεία»
ολα απο τις εκδόσεις ΑΡΜΟΣ

Ειναι καποιες φορες που αναρωτιεμαι για αυτα που συμβαινουν στην ζωη μου.Θετικη αναζητηση παντα.Γνωριζω σπουδαιους ανθρωπους,οπως ο Μανος,ο Μιλτος,η Λιτσα,ο Γιωργος,ο Ηλίας και γεμίζω γνωσεις.

Ηθελα να το μοιραστώ μαζι σας.Maybe για καποιους να μην ειναι τιποτα σπουδαιο,αλλα μαλλον ξεχνατε να εκτιμαται πραγματα και καταστασεις.

Δεν ειναι ευκολη υποθεση να πλησιαζεις καποιον καταξιωμενο στην δουλεια του,να αφιερωσει λιγο απο τον πολυτιμο χρονο του για να συνομιλησει μαζι σου.

Τεσπα,εδω στις Βρυσες βραδιασε για τα καλα και το κρυο αρχιζει να κανει γερα την εμφανιση του,οχι πως πριν δεν εδωσε το παρον,απλα τωρα σε πιρουνιζει μεχρι το κοκκαλο.Οσο σκεφτομαι οτι σε λιγο θα βγουμε εξω στο αμαξι με προορισμο τα Χανια για το μαθημα χορου γινομαι μπλε,σαν στρουμφακι.

Οταν ηρθαμε το μεσημερι, ολα τα γυρω χωρια ηταν μεσα στο χιονι και ο ηλιος γυαλιζε τις σκεπες των σπιτιων οι οποιες ηταν γεματες με χιονι.
Πριν τον διήμερο χιονιά,οταν τελειωναμε το μαθημα το θερμομετρο στο αμαξι εγραφε 1 βαθμο Κελσιου.
Φανταστειτε τι θα γραφει αποψε το βραδυ.
Μπρρρρρρ!!!!
Κρύυυοοοοοο!!!!!
Καιρος για δύο ;)

Ξεφυγα λιγο απο το θεμα της αναρτησης αλλα δεν πειραζει ε;

Φιλια πολλα ,να προσεχετε και να ντυνεστε ζεστα.

14 Φεβ 2008

Πόσοι ανθοπώληδες θα πλουτίσουν σημερα οεο;

Δεν ξερω για σας αλλα εγω δεν περιμενω την σημερινη μερα για να πω μια γλυκια κουβεντα στον καλό μου, για να του παρω δωρακι,για να του φορεσω τα πιο σεξυ εσωρουχα μου,και αλλα τετοια.

Χθες,μολις σηκώθηκα το πρωϊ εκείνος έλειπε.
Ειχε να παει να βοηθησει σε ενα σεμιναριο στο Παλσο.Αν ενιωθα ξεκουραστη θα πηγαινα και εγω,αλλωστε ηταν στις 10.
Πηγα στην τουαλετα να πλιθω και τα σχετικα.
Με το που κοιταξα τον καθρεφτη,υπηρχε ενα σημειωμα.
Γλυκιες λεξουλες που με εκαναν να χαμογελασω και να φερω την φατσουλα του μπροστα μου.
Επομενη κινηση μου ηταν να παω στο λαπτοπ για να τον αναζητησω στο msn.Πανω στο λαπτοπ αλλο χαρτακι.
Δεν ηταν online.
Πηγα να φτιαξω καφε με το μυαλο μου κολλημενο σε οτι ειχε γραψει.
Επειτα απο το σερφαρισμα και το καφεδακι,ετοιμαστικα για μερικα ψωνια.Δεν ειχα το κουραγιο να κατσω στο σεμιναριο.Την προηγουμενη βραδια μας ειχε ξεπατωσει ο δασκαλος χορου αυτες τις δυο ωρες που χορευαμε που οι μυες των ποδιων μου διαμαρτυρονται ακομα και σημερα.
Ενιγουει γυριζοντας και καθως τακτοποιουσα τα ψωνια,κατευθυνομαι προς το ψυγείο.
Αλλο ενα χαρτακι με λεξούλες ακομα πιο γλυκες απο τις αλλες στα προηγουμενα χαρτάκια.

Που θελω να καταληξω;

Στο οτι δεν χρειαζεται μια μερα οπως η σημερινη,για να δειξει καποιος τι νιωθει για το ταιρι του.
Μικρα καθημερινα ή οχι πραγματακια,ενα βλεμμα,ενα παθιασμενο φιλί,μια αγκαλια μπορουν να εξιτάρουν τις αισθήσεις.

Μην ακουσω οτι δεν προλαβαινετε λογω παιδιων,λογω δουλειας και διαφορες αλλες δικαιολογίες γιατι ειναι ακριβως αυτο που ειπα,δικαιολογιες και το ξερετε.

Απλες κινησεις μπορουν να σε πεταξουν στα ουρανια,να σε κανουν να νιωσεις ομορφα.

Και δεν αναφερομαι μονο στους αντρες αλλα και στις γυναικες.
Μην μετρατε την αγαπη του αλλου με την ποσοτητα των τριανταφύλλων ,με τα καρατια του διαμαντιου και του χρυσου γιατι μετα σας βλεπω να μετρατε και τα αστρα απο τον ουρανό που θα πέσει στο κεφάλι σας οταν απλα δεχεστε και δεν δινετε.

Να διεκδικειτε παντα το ταιρι σας και οχι μονο την ημερα του Αγ.Ανθοπώλη-κοσμηματοπώλη.

Χμ μηπως της Αγ.Υποκρισίας;
Ας παρω κατι στο μωρο/γυναικα μου για να μην γκρινιάζει;
Ξερετε ποσοι θα το πουν σημερα αυτό;

Δεν ειναι κρίμα;

Απλα , μικρα ,καθημερινα πραγματακια κανουν την διαφορα...δοκιμάστε το!

Α!Εχω μια ερωτηση για σας.
Ανοιξτε τα ημερολογια σας ,βρειτε εορτολογιο.
Δεν υπαρχει πουθενα αυτη η εορτη.

Εκτος βεβαια αν ειστε Καθολικοί,οποτε χρονια σας πολλα!
Οι Χριστιανοι Ορθόδοξοι γιατι ζορίζεστε;

12 Φεβ 2008

Νεότερα απο τις προετοιμασιες του Συνεδρίου

Σας εχω μιλησει για το Συνεδριο Bookcrossing το οποιο εχουμε αναλαβει φετος εμεις εδω στα Χανια και το οποιο θα πραγματοποιηθει 1-4 Μαϊου 2008.

Σημερα ανακοινωσαμε επισημα πια στο Forum (www.bookcrossing.com/forum/28) τους συγγραφείς οι οποιοι θα μας τιμησουν με την παρουσια τους καθως και τα υποψήφια θεματα συζητησης.

Με χαρα πια τους ανακοινώνω και εδω ετσι ωστε αν καποιος θελησει να παρει μερος σε αυτη την γιορτη βιβλίου οπως την λέω εγω,να εχει το χρονο να το αποφασίσει και να στειλει μια αιτηση συμμετοχής.
Λεπτομέριες θα βρείτε στην ιστοσελίδα που έχουμε δημιουργησει για το Συνέδριο.

Στο θέμα μας τώρα!

Έχουμε την τιμή να έχουμε καλεσμένους στο συνέδριο τους παρακάτω συγγραφείς:

*Σώτη Τριανταφύλλου, συγγραφέα

http://el.wikipedia.org/---/%CE%A3%CF%8E%CF%84%CE%B7_%CE%A4%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85

*Νίκος Πλατής, συγγραφέας

http://www.pyxida.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1124

*Μαρινέλα Βλαχάκη, ποιήτρια - συγγραφέας

http://www.tanea.gr/ColumnCategory.aspx?d=20080122&nid=2952710&sn=&spid=1363

*Ελένη Μαρινάκη, ποιήτρια

http://www.minima-hania.gr/37/dimiourgoi.htm

*Ιωσήφ Αλυγιζάκης, συγγραφέας, συντονιστής της συζήτησης

http://www.joseph-aligizakis.eu/

Ειχαμε επισης πολυ καλα νέα απο μια εξαιρετική ταβερνα στο Θερισσο μιας και για την 1η του Μάη,πρωτη μερα του συνεδρίου,το προγραμμα (βλέπε ιστοσελιδα συνεδρίου) έχει εκδρομη στην τοποθεσία που προανεφερα με περιήγηση καθώς και φαγητό.

Αυτο το συνέδριο θα μεινει στην ιστορια :)

8 Φεβ 2008

Chania blogs


Σημερα που εχω ρεπο εχω γραψει αρκετες αναρτησεις.

Δεν γινετε ομως να μην γραψω για αυτην την ιστοσελιδα που προβάλει τα χανιωτικα Blogs.
Δεν γνωριζω αν υπαρχει αλλη ιστοσελιδα που να εχει μαζεψει ολα τα blogs για μια πόλη.

Ας τα παρω ομως απο την αρχη.
Χθες μετα το μαθημα καθησα σε εναν απο τους υπολογιστες που εχει ο Χρίστος στο φροντιστήριο,θεση η οποια γεμιζει συχνα οταν δεν εχω μαθημα,για να κανω καμια μεταφραση σε καποια αστρονομικη ιστοσελιδα,να δω μειλς,να σερφαρω γενικότερα.
Ειχαμε λοιπον διαλλειμα,οποτε και ο χριστος και εγω κατσαμε σε υπολογιστες.
-Σου ηρθε γραμμα απο χανια blogs;
-Δεν ξερω ακομα ,του ειπα
-Εχει μεσα και τα δικα μας αλλα και πολλων αλλων χανιωτων,ειπε.
-Αληθεια;Παω να δω και εγω αν μου στειλανε γραμμα.
Ειχαν στειλει και σε μενα.
Ειμαστε αρκετοι,σκεφτηκα και με χαροποιησε το γεγονος αυτό.

Ειναι πραγματικα μια πολυ καλη δουλεια και μπραβο σε οσους εχουν δουλεψει σε αυτό.
Εψαχνα καιρο τωρα να βρω ολους τους σύντεκνους και τις συντέκνισσες για να τους διαβάζω αλλα ειχα βρει μονο δυο.Τωρα το μονο που εχω να κανω ειναι να πηγαινω σε αυτη την σελιδα και να διαβαζω τις καθημερινες ανανεώσεις.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση για όσους ενδιαφέρονται είναι:http://www.chaniablogs.gr/


Εξαιρετική δουλεια!
Για αλλη μια φορά μπραβο!

Ψηφιζω Καλομοιρα ....κατω η ΕΡΤ

Οχι οχι δεν καταλαβατε.

Και τα τρια τραγουδια ειναι απαισια.
Δεν εχουν τιποτα να θυμιζουν Ελλαδα εκτος απο λιγο μπουζουκακι που χωσανε απλα για να κανει αυτο το κλικ.
Δεν θα μου επιβάλλουν κανενα Μαρτακη επειδη εχει τον μεγα manager βλεπε Ψινάκη.

Δεν εχω ψηφισει ποτε,ουτε προκειται.

Θεωρω ξεφτιλα αυτο που γινεται.Δεν μου αρεσει η πολιτική της ΕΡΤ.Να επιλεγει το τραγουδι που θα εκπροσωπίσει την Ελλαδα.Παλια υπηρχε η δεκαδα.(;)Απο την δεκαδα, μετα απο δικια μας ψηφοφορια εβγαιναν πεντε και απο αυτα τα πεντε αν θυμαμαι καλα ψηφιζαμε το καλυτερο.

Τι εγινε βρε παιδια;
Γιατι μας φερνουν προ τετελεσμενου αποτελέσματος;

Γιατι πρεπει σώνει και καλα να πηγαινουν "ονοματα" στην Eurovision;

Χθες ακουσαμε τα τραγουδια και μου ηρθε εμετος.Λες να εφταιγαν οι στροφες μιας που ειμασταν καθοδον για την δουλεια;Μπα ειναι καλος οδηγος.

Τοσα ταλεντα εχουμε.Χαθηκε ο περσινος νικητης του Φεστιβαλ Θεσσαλονικης,χαθηκε και ο φετινος.Κατι δεν παει καλα.

Βεβαια ακουσα και μερικα απο τα τραγουδια των αλλων χωρων,ενα χαλι και αυτα.
Της Κυπρου δε,αστα βραστα!
Υποψιαζομαι οτι δυστυχως θα αποκλειστει και παλι,ενω εμεις ναι μεν οκ θα περασουμε αλλα οριακα (αν στειλουμε μαρτακοχρυσπα).

Μετα την επιτυχια της Παπαριζου και την αποτυχια της Βισσης,εχουν παθει στην ΕΡΤ ντουγρουτζά και κανουν οτι τους κατεβαινει στην κρανα.

Και ερχομαι στο τιτλο της σημερινης αναρτησης.
Εχει κατι απο Britney (στις καλες εποχες της βεβαια) και εκει πονταρω,εχει ταχπινια,εχει σωματακι,χορευει και δεν κωλώνει στα χορευτικά μιας και το εχει στο αιμα της.

Ισως μαγεψει την Ευρωπη το ολο πακετακι της Καλομοιρας.

Μαρτακη στειλαμε σε αλλο διαγωνισμο φτανει πια!!!
Ποσο μαϊντανος θα γινει αυτο το παιδι;
Νισαφι!Βεβαια απο τωρα σας το λεω,τα μεγαλα καπελα θελουν Μαρτακη,οπως και οι πιτσιρικες κατω των 15 ετων,οποτε και θα ψηφισουν με λαθος κριτηριο αλλα οκ τι να πεις.

Οσο για την Χρυσπα,ειναι λαϊκη τραγουδιστρια,φαινεται και στο τραγουδι που λεει,δεν εχει αυτο το κατι.Δεν εχει αυτη την λαμψη,δεν κανει κλικ για Eurovision βρε παιδιμ τι να κανουμε τωρα.

Δεν στελνετε την Εφουλα ναουμε;
Αν ειναι να κανουμε εντυπωση ας στειλετε την Θώδη.Ναι αυτη την Εφουλα ελεγα.Ξερει και αγγλικα και κινεζικα και ιταλικα και σου πεταει και ενα βλαχικο αμα λαχει(τσατρα πατρα τα καταφερνει)χαχαχα σορρυ δεν αντεξα να μην γελασω.

Ρε δεν παμε καλααα δεν παμε καθολου καλαααα!!




Στιχοι τραγουδιου "Secret Combination"
Can you see it?
can you see it?

You have to discover me,
what goes wrong when i m crying,
what i want when i m smiling..

ohooh..

Can you feel it?
Can you feel it?

That i m not a little girl,
you re misunderstanding my way,
and all the rolles that i like to play.

My secret combination it s a mistery for you,
use your imagination, i m not easy but i m true,
my secret combination
boy you have to try it hard,
to win a destination in the center of my heart.

My secret combination it s a mistery for you,
use your imagination, i m not easy but i m true.
My secret combination
boy you have to try it hard,
to win a destination in the center of my heart.

An open book,
An open book,

well i m sorry but i m not.
Sometimes i’ m acting like a lady,
sometimes woman,
sometimes baby,

My secret combination it s a mistery for you,
use your imagination, i m not easy but i m true,
my secret combination
boy you have to try it hard,
to win a destination in the center of my heart.

My secret combination it s a mistery for you,
use your imagination, i m not easy but i m true.
My secret combination
boy you have to try it hard,
to win a destination in the center of my heart.

My secret combination it’s a mistery for you,
use your imagination,
i m not easy but i m true
my secret combination
boy you have to try it hard,
to win a destination in the center of my heart
to win a destination in the center of my heart…


Βεβαια αυτο το Secret Combination μου θύμισε λιγο Randy Crawford αλλ αοτι θυμαμαι χαιρομαι.

Ιt’s my intention, never gonna mention

My secret combination
And I’m gonna use it to lock away your love
I’ve got a standing obligation
Never to change it cos then I’d lose your love

Not gonna tell anybody
Never gonna say a single word
Its my intention, never gonna mention

My secret combination
And I’m gonna use it to lock away your love
I’ve got a standing obligation
Never to change it cos then I’d lose your love

I’ve got a secret combination
And I’m gonna use it to lock away your love
I’ve got a standing obligation
Never to change it cos then I’d lose your love

All the girls in town are trying
To get on your good side
They don’t know that you ain’t buying
Now matter how they try, I know they’ll never find out

My secret combination
And I’m gonna use it to lock away your love
I’ve got a standing obligation
Never to change it cos then I’d lose your love

I bet they’d like to know my secret
But I’m not telling, no
My lips are sealed and I’m not speaking

Cheers ;)

Αυθεντικα και διασκευες

Ενα remixαρισμενο κομματι απο με την Πρωτοψάλτη και τους Locomondo
Πινω Μπαφους και παιζω Pro vs Παμε Χαβάϊ



Σε αντιθεση με το αυθεντικο τραγουδι "Its a pity" απο την Tanya Stephens



Εγω παντα ειμαι υπερ του αυθεντικού αλλα αν ειναι καμια καλη διασκευη ειμαι μεσα :)

Σε εσας πιο αρεσει;

Nομισμα - Ονειρα




#Φοβερή η Leida ετσι;Τι Vanessa May μου λες εμενα!

7 Φεβ 2008

Heelies

Τι ειναι τα Χιλις οεο;
Αν με ρωτουσατε πριν μια εβδομαδα θα σας απαντουσα πως ισως να ειναι κανα φαγητο,τιποτα τσιπς,κανενα πολυκαταστημα κλπ.Εδα ομως κατεω και ειμαι διαολισμένη.

Ενα απογευμα με ρωτησε μια μαθητρια μου αν ηξερα τα "Χιλις" .
Τι εχουν τα χειλη μου,ειπα.
Μα κυρια οχι τα χειλη σας τα Χιλις.
Ναι της απαντω και εγω.Τι εχουν;
Μα κυριαααα!Με κοροϊδευετε;



Οταν απαντησα αρνητικα,μου ειπε οτι τα Heelies ειναι αθλητικα παπουτσια με ροδακια οτι θα της τα παρει η μαμα της και πως ειναι φανταστικά.
Ωχ τι χαζομαρα ειναι παλι αυτη,σκεφτηκα.

Την επομενη μερα ηρθαν σχεδον οι μισοι μαθητες μου με δαυτα τα Χιλις.
Σβουριζανε εξω στην αυλη του σχολείου,πανω κατω,μεσα στην αιθουσα στο διαλλειμα παντα.
Περπατουσαν σαν να ηταν κατουρημένα,αφου τα ροδακια κοντα στην φτερνα τα εμποδιζαν να περπατησουν σαν τσι ανθρώπους.
Μια δυο μερες τα εβλεπα και δεν μιλουσα.Εβραζα ομως μεσα μου γιατι σχεδον ολα τα παιδια εδω στις Βρυσες εχουν ή επροκειτο να παρουν αυτα τα παπουτσια.
Χθες θυμισα σε εναν μαθητη για τα διδακτρα και μου απαντησε πως δεν εχουν λεφτα γιατι προσπαθουν να τα μαζεψουν για να του παρουν τα Χιλις.
Γρρρρρρρρρρρρρρρ!!!

Τι σκατα νεα μοδα ειναι αυτή;
Η μονο τα παιδια εδω το εχουν κανει μοδα;
Και καλα τα παιδια ειναι παιδια,οι γονεις τι κανουν;
Κατα ποσο ειναι σωστο σε αυτη την ηλικία να φορανε τετοιου ειδους παπουτσια αγορια κοριτσια και να περπατανε σαν κουτσα;
Κανενας γιατρος να μιλησει για τα αρνητικα αυτου του υποδήματος δεν υπάρχει;
η ολοι τα εχουν κανει πλακακια με την εταιρια που τα βγάζει;

Ισως καποιος να πει αν ειχες παιδια που να στα ζητανε,δεν θα τα ελεγες αυτα παρα θα ετρεχες να τους τα παρεις για να μην ζηλευουν και να παραπονιουνται.

Μα φιλε μου,φιλοδοξώ τα παιδια μου να μην ζητανε οτι βλεπουν απο τα αλλα.Θα εχουν τα παντα,θα ξερουν τα παντα και θα τα φροντιζω οποτε δεν θα τους λειπει τιποτα.
Δεν θα τους αγοραζω αντικειμενα για να με "αντικαθιστουν" γιατι ετσι με βολευει ωστε να μην ειναι στα ποδια μου συνεχως.Η κανεις παιδια και εισαι εκει η μην κανεις στο κατω κατω της γραφης.Αν ειναι να τα παραμελείς και να τους κανεις τα χατηρια γιατι μονο εκει εισαι ικανος, τοτε κατσε στα αυγα σου.Διαφωνεις;
******************************
Και κατι ασχετο που μου ηρθε τωρα,μιας και τα εχω παρει στο κρανιο.

-Κυρια τι θα ντυθείτε φετος γιατι εγω θα ντυθώ ΕΜΟ.
Χαμογέλασα
Πεταγεται ενας αλλος μαθητης μου και λεει α εισαι πολυ πισω εσυ.Εγω θα ντυθώ Πασχαλης και μπροστα μου θα εχω ενα μωρο που θα το ονομασω Στιγμιαιο Λαθος.
-Τι ειναι παιδι μου αυτα που λες,ειπα κανοντας την θυμωμενη ενω μεσα μου κοντευα να σκασω απο τα γελια για την εφευρετικότητα αυτών των παιδιων.
-Ε μα κυρια τι να ντυθω; Ζαχόπουλος;συνεχισε εκεινος χαμογελώντας
-........................
Αντε να του απαντησεις μετα .

Καντε κατι εσεις εκει στα ΜΜΕ γιατι δεν παμε καλα.Καθολου καλα.

Συμμορφώθείτε γιατι χανόμαστε!!!!!

Σταματηστε αυτη την απαραδεχτη παρασταση.

Ελεος πια!

6 Φεβ 2008

Το χρονικο μιας Ruedas

Για οσους εχουν αγνοια απο Rueda,το παρακατω βιντεακι θα σας βοηθησει να παρετε μια γευση απο το τι ειναι και πως ειναι ο χορος στο οποιο εγω και ο Χριστος μαζι με αλλα εξι ζευγαρια θα χορεψουμε,στο παρτυ - κοπη πιτας της σχολης χορου μας.



Δυσκολο σας φαινεται;
Η αληθεια ειναι πως ειναι λιγουλακι,επειδη εχει να κανει με συγχρονισμό,δεν ειμαστε κιολας επαγγελματιες να χορευουμε χρονια.Ειμαστε στην αρχη ακομα ;)

Χθες λοιπον μετα το κανονικο μαθημα λατιν που ειχαμε 10 με 11 το βραδυ ,ειχαμε και προβα.
Φορουσαμε φορμουλες και αθλητικα γιατι αλλιως δεν θα την παλευαμε.

Νιωθω οτι δυο ατομα θα μας "κρεμασουν" ασχημα.
Ειναι ασυντόνιστοι τελείως.
Το θεμα δεν ειναι αυτο ομως.
Με χαλασε κατι και μετα ημουν "Μεγαλη Παρασκευη".

Οταν τελειωσαμε τις προβες,οι οποιες δεν μου φανηκαν αρκετες,ηθελα και αλλο,κατσαμε να ξεκουραστουμε και να ξεϊδρωσουμε.Τοτε ενα απο τα παιδια ειπε "αυτη η χοντρη δεν παλευετε με τιποτα,δυο ατομα δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους" γυρισα τοτε τον κοιταξα αποσβολωμένη.
Αυτο ηταν.Η ψυχολογια μου στο χωμα ακομα παρακάτω.Μου μπηκε στο μυαλο πως εμενα εννοουσε.
Κανανε κατι καλλιτεχνικα πιασιματα,με εμενα επουδενι να σκεφτομαι να τα κανω.
"Ειμαι 100 κιλα" μουρμουριζα ,"θα κοψομεσιασω κανενα".
Τι να μου ζητανε ν ατο κανω,τι να μου λενε πως ουσιαστικα εμεις κραταμε το βαρος στο ποδι μας,εγω δεν χαμπαριαζα τιποτα.Μου ειχε κολλησει στο μυαλο το "αυτη η χοντρη..".

Οταν φευγαμε με ειδε ο Χριστος οτι ημουν down και του ειπα τι με προβληματιζε.
Ο καλουλης μου προσπαθουσε να μου φτιαξει το κεφι λεγοντας μου οτι αποκλειετε να ειμαι εγω αναμεσα σε αυτα τα ατομα που αναφεροταν ο αλλος ,ματαια ομως.Το μυαλο μου κολλησε.
Πηγαμε σπιτι,εγω με μουτρα ως το πατωμα,ετοιμη να με πιασουν τα κλαματα.Ειμαι και αδιαθετη δλδ ουτως η αλλως ευαισθητη,και αρχισα τις κλαψομουνιες.
Ετοιμασαμε κατι να τσιμπισουμε,αλλα εμενα δεν κατεβαινε μπουκια.Θεωρουσα οτι καθε μπουκια ηταν και λιπος.Αστα βραστα φιλε μου.Αν κολλησει το μαραφετι δεν ξεκολλαει.
Ανοιξαμε τηλεοραση ειχε τον Θεμο.Παραδιπλα του το κλασσικο ξεκολλακι με τα μπουτια εξω,μετα η Σασα Μπαστα αλλο ξεκολακι και αυτη,αντε να ανεβω που βλεπωντας τις"ζηλευα" ενω κατα βαθος ξερω οτι οι κοπελες οτι εχουν πουλανε και δεν φημιζονται και για το
IQ τους.
Τεσπα,πηγε ο καλος μου για ντουζακι και εγω τρωγομουν.Οσο παιρνουσε η ωρα ομως,ηρεμουσα,εβλεπα και το σαντουιτσακι μου που ηταν πανω στο τραπεζι και με περιμενε,"αει σιχτιρι" ειπα το αρπαξα και του αλλαξα τα φωτα.Δεν θα αρρωστησω εγω για μερικους κομπλεξικους,σκεφτηκα.Αλλωστε οι περισσοτερες που χορευουν σωστο λατιν ειναι γυναικαρες με τα μπουτια τους το στηθος τους,ειναι ζουμερουλες.Και σε οποιον αρεσω στο κατω κατω της γραφης.Αφου αρεσω στο μωρο μου οι αλλοι περισσευουν.
Καλα οκ τα λεω για την αυτοπεποίθηση μου αυτα,και δεν τα πολυ πιστευω η αληθεια ειναι.
Εχω υπαρξει και 50 και λιγοτερα κιλα λογω αρρωστιας και ολοι λεγανε πως στο σωματοτυπο μου δεν ταιριαζει να ειμαι σαν ορθιο "γαμωτο".Οποτε σορρυ,θα χασω τα 7 κιλακια που νιωθω οτι με ενοχλουν και μεχρι εκει.
Οσοι με ξερετε απο κοντα μην βιαστειτε να πειτε "μα τι λεει αυτη,δεν παει καλα.Δεν ειναι χοντρη και μην την ακουτε" γιατι δεν πιανει φιλαρακια μου.Χθες εφαγα γερη κατραπακια,το ειπε δεν το ειπε για μενα.
Καλλια ετσι γιατι οποτε εχω λιγουρες παρασερνω και τον καλο μου και δεν ειναι σωστο.
Αν θελω να βαλω νυφικο που να γουσταρω,απο τωρα πρεπει να προσεχω το σωμα μου.Σωστα;Σωστα.

Αρκετα με "τα σεντονια" που εγραψα παλι.
Ευχομαι στις 24 που θα ιεναι το παρτυ,να εχουμε βρει τι θα βαλουμε,να εχουμε κανει απειρες προβες,και βεβαιως βεβαιως να χασω και κανα "ψωμακι" απο την μεση.(Αν δεν το ελεγα θα εσκαγα)..

Σας αφηνω για την ωρα γιατι με περιμενει πολυ δουλιτσα.
Σας στελνω πολλα besitos και να μου προσεχετε ντατσι;
Μακια

2 Φεβ 2008

Χρονια πολλά Αδελφουλινο μουυ!!

Σημερα εχει τα γενέθλια του ο αγαπημενος μου brother.
Κατεβηκα το πρωι στο κεντρο για να παρω το δωρο του.Θα με συνοδευε η μαμα αν δεν ειχε δουλεια με υπογραφες για το καταστατικο μιας και χθες στην μάζωξη ζητημα να ειχαν ερθει 20 ατομα.Οκ τους δικαιολογώ στο οτι ειναι ακομα τα μαγαζια στις εξι.
Ηταν και στην τοπικη εφημεριδα σημερα.
Χθες ημουν εγω,που ειχα παρεβρεθει στην εκδηλωση του κ.Βλαστού,σημερα η μαμα,τις προάλλες ο Χρίστος λοφω ΣΦΑΚ,μια χαρα μας βρίσκω,μεσα στην επικαιρότητα.
Καλα χθες ειχε και κωμικα σημεια.
Ολοι θελανε το μικροφωνο,ειτε ο νομικος συμβουλος,η μαμα,ο αδελφος.Ακομα και με τοσο λιγους,χρειαστηκε να ανοιξουν το mic.
-Να ερθετε να υπογραψετε το καταστατικο,φωναζε στην κυριολεξια ο αδελφος μου
-Παρακαλουμε οποιος δεν εχει υπογραψει να ερθει,ξαναειπε μετα απο ωρα

Ωσπου οταν ειχαν τελειωσει ολοι και ενω γινοταν η καταμέτρηση,πλησιαζω τον αδελφο μου και του λεω (ενω ειχε αδειασει ο χωρος)
-Βρε Γιωργο φωναξε τον κοσμο να ξεμπερδευετε
Εκεινος εκανε κινηση να πιασει το mic και καταλαβαίνοντας την μπλοφα μου,χαμογελασε.
-Ψωναρα,του ειπα και χαμογελασα και εγω.

Σε μια άκρη της αίθουσας καθόταν η νύφη μου και ο ανιψιός μου.Εκεινο ντυμενο σαν αστροναυτης ,ετσι εμοιαζε με εκεινο το χοντρο πραμα που φορανε στα μωρα,εκεινη ως χαζομαμα τον πειραζε συνεχως γι ανα ξεχναει το μωαρακι οτι πονανε τα ουλα του.Βλεπεις εχουμε το σουπερμωρο και παροτι ειναι τεσσαρων μηνων,ετοιμαζετε να βγαλει τα πρωτα του δοντακια.Εχω βγαλει μια καταπληκτική φωτογραφια.

Πιο περα ενα γραφειο με τσικουδια ξηροκάρπια και καραμελες τις οποιες "κλασσικα" ταραξα λογω περιοδου (και καλα).

Ηταν δεν ηταν επταμιση οταν αποφασισαμε να φυγουμε με τον καλο μου,ο οποιος τραβηξε και σε βιντεο την ολη εκδηλωση.
Η βραδια μας δεν τελειωνε εκει.Ειχαμε στις εννια συναντηση με μελη του ΣΦΑΚ στο Αραμις σχετικα με την εκδηλωση που ειχαμε κανει αλλα ειχαμε να κουβεντιασουμε και για τα επομενα βηματα μας.

Ειχαμε σκοπο να παμε 4/4 στο παρτυ της σχολης χορου,αλλα δεν ειχαμε κουραγιο,αλλωστε σημερα εχουμε δίωρη προβα για το χορευτικό και μας εφτανε,ξεραμε οτι θα μας ξεπατώσει
οποτε γυρισαμε σπιτακι μας,παρεα με φαγητουλι,ξαπλωσαμε στον καναπε και νανουριστηκαμε μπροστα στην τηλεοραση.
Ο καλος μου δεν κοιμαται καλα.
Μονο οταν παμε Σταυρο (μετα το χορο θα παμε.Ειναι πολλα που τον απασχολουν,πολλα να γινουν σε σημειο που το μυαλο δεν τον αφηνει σε ησυχια.Ολο σκεφτεται,ακομα και στον υπνο του.Ωραια ξεκουραση τι να πω!
Ευελπιστω αποψε,ο Σταυρός στο Ακρωτηρι να τον ξεκουρασει.Ηθελε βασικα να πηγαιναμε στην εκδρομη του Ορειβατικου,μιας που εχει καιρο να παει σχεδον χρονο,επι την ευκαιρία κιολας της κοπής της πιτας του.Εγω ειχα τις επιφυλαξεις μου επειδη μολις ξεκρυωσα,προσφατα χιονισε οποτε θα υπαρχει αρκετο κρυο αλλα του ειχα προτεινει να πάει μονος.Ελα μου που δεν θελει να πηγαινε πια μονος σε τετοιες εκδρομες.Νιωθω οτι το αποκοβω απο πραγματα που λατρευει.Θα μου πειτε οτι εμενα με λατρευει περισσοτερο,μα δεν θελω να αφησει παλιες ασχολίες του εξαιτιας μου.Ισως παλι,το οτι δεν παει να ειναι για καλο.Να ξεκουραστει και λιγο.Να χαλαρωσει.Το χρειαζεται.
Ενιγουεϊ...σας αφηνω τωρα.

1 Φεβ 2008

Καλο μηνα να έχουμε

Δεν πιστεύω να σας έλειψα ε;

Εμενα η αληθεια ειναι πως μου λειψατε γιαυτο να΄μαι εδω.Ξεκλεψα καποια λεπτα για να γραψω μερικες γραμμες σε ετουτο εδω τον χωρο μου,τον οποιο νιωθω πως το εχω εγκαταλείψει σε σημείο και εκεινοι οι λιγοι που με επισκεπτοταν να εχουν βαρεθει πια να ερχονται και να μην βρίσκουν τιποτα νεοτερο.

Κάθε μερα ειναι φορτωμενη με πληθώρα δραστηριοτήτων ,μαθηματα στο φροντιστήριο,διαβασμα για Πολυτεχνείο,ψαξιμο χορηγών για το συνέδριο του Μαϊου,ΣΦΑΚ,το χορευτικο-rueda για την εκδηλωση κοπης πιτας της σχολης χορου "Εκφραση" και άλλα πολλα τα οποια εχω αναφερει κατα καιρους.Την Τεταρτη ειχαμε προβα εντεκαμισι το βραδυ με δωδεκαμιση.Μετα πηγαμε στο Gravity που ειχαν μαθηματα χορου,γυρισαμε τρεις σχεδον στο σπιτι.

Χθες ειμασταν σε εκδήλωση του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης με κύριο ομιλητή τον Θανο Βλαστο.Εναν εξαιρετικο επιστημονα με τεκμηριωμένες απόψεις περασμένες σε ενα βιβλιο σε συνεργασια με αλλους δυο εκλεκτους συναδελφους του.

Σημερα θα πάω στο Εργατικο Κεντρο Χανιων οπου θα γινει η Ιδρυτική συνελευση της Ενωσης Καταναλωτών,μια πρωτοβουλια της μητερας μου,οσοι την διαβάζετε (για οσους δεν γνωριζουν,εχει και εκεινη blog) θα το ξερετε ηδη.Μετά έχουμε συνάντηση με το διοικητικό του ΣΦΑΚ για να συζητήσουμε για τον επομενο ομιλητή και λοιπά,με τελευταια δραστηριοτητα για σήμερα,το παρτυ της σχολής χορου μας στα 4/4.

Εχω να βαλω βαθμους μήνα στα παιδάκια που κανω μάθημα(το τυραννάω απο προχθές αλλα δεν μου εμεινε χρόνος),μπας και τωρα που θα δινουμε βαθμολογίες πέσει κανενα ευρώ γιατι ειμαι ταπί κυριολεκτικά από τις αρχες Γενάρη και νιωθω ασχημα.Ειναι εκπτωσεις και ακόμα δεν εχω κατεβει να ψωνίσω κάτι,να κινηθώ βρε παιδι μου.

Ηρθαν και οι "Ρωσσοι" σημερα οποτε αστα βράστα.Ευτυχως τα νευρα μου ειναι σε καλή κατασταση,για την ωρα τουλαχιστον.Υποψιαζομαι ομως οτι δεν θα κρατησει για πολυ.Ολο και κατι θα με χαλασει σε σημειο εκνευρισμου.
Δεν γουσταρω την αδικία ρε σεις,και την πονηρι αμερικών.(Να αρχιζω να τρωω φλασιες και να με πιανουν τα διαολια μου).
Εδω και δυο μηνες το ψυγείο του καλου μου,μιλαμε για ολοκαινουργιο ψυγείο,εχει μετατραπει σε καταψυξη.Θα με ρωτησετε "Γιατι δεν το φτιαχνετε;"Εμ εδω σε θελω φιλε μου.Τηλεφωνησε αρκετες φορες τον μαστορα και ολο κατι τύχαινε.Καποια στιγμη,μας ειπε να κανουμε αποψυξη,την καναμε.Αποφανθηκε οτι ηταν προβλημα πλακετας.Ειναι και απο τα μοντερνα ψυγεία(μη χεσω γρρρ).Η ετυμηγορια ειχε βγει μεσω τηλεφώνου.Οκ μεχρι εδω.Την παρεγγειλε.Ηρθε μετα απο βδομαδες.Αλλαξε την πλακετα και εμεις,ιδιαιτερα εγω,ως νοικοκυρα χαρηκα παρα πολυ που επιτελους ειχαμε ψυγειο.Τι ηθελα ομως η εξυπνη να βαλω για δοκιμη ενα μπουκαλι νερο μεσα;Τι το ηθελα;Ε το νερο εγινε παγος.Σκεφτηκαμε νταξει,ισως να θελει να φυγει ο παλιος παγος,γιαυτο λειτουργησε ετσι.Του καναμε απόψυξη.Τι λέτε;Εφτιαξε;Χαχαχαχαχαχ.Οχι μονο δεν εφτιαξε αλλα εγινε πιο καταψυξη απο πριν.Αστεια πραγματα!Τον πηρε παλι σημερα τηλεφωνο αλλα ο εν λογω κυριος ειναι Αθηνα.Απο Δευτερα μας και ειπε( και αν λεω εγω).

Μολις ηρθε ο καλος μου και θα παω να μαγειρεψω,γιατι εκεινος εχει ενα τριωρακι μάθημα,και μετα θα ερθει απο το Εργατικό Κεντρο που θα ειμαι ηδη εγώ.

Οποτε προς το παρον σας φιλώ και θα επανελθω πιστευω συντομα γιατι εχω τρεξιμο σημερα.